Pixajoy

Friday, April 01, 2011

Home » contest kM: Header Simple Tp Menarik!

contest kM: Header Simple Tp Menarik!

Nak join KLIK BANNER

Hai semua..Ditag oleh two hot mommy, mummydanny dan puanbee..Aku berusaha sedaya upaya menjalankan tanggungjawab walaupun line internet dua tiga hari nie memang bikin aku  sakit jiwa..


Apsal korang dua nak tag aku ehh? (marah la konon!) rasanya mummy pun ada tag bee, tp bee ditag oleh orang lain pulak..pi mai pi mai tang tu..Tuan penganjur, apsal suruh tag ramai sangat?hehe..pening kepala aku nak fikir sapa pulak mangsa seterusnya..eceh!




Nie header aku, bagi aku ianya berwarna ceria, menggambarkan diri aku yang sememangnya happy..Walaupun kadang2 diuji dengan pelbagai dugaan, aku cuba bersikap positif. Abaikan makcik shawl merah tu kalau korang tak suka tengok beliau.hoho..Ekceli header nie hadiah someone sebab aku dah join her GA..Untung berbaloi-baloi siap watermark beliau designkan..Simple dan menarik bukan?


Disebabkan line macam kura-kura, aku tag sapa saja yang baca entri nie. Boleh kan mr penganjur? jgn mare daaa...tata..



5 comments:

Wan Hafisah Collection's said... Best Blogger Tips

Ok saya nak join!!

Yeayyy!!

mommylavender said... Best Blogger Tips

join jugak ye?~hee....semoga bejaya.salam pagi muni

Liza @ Adzriel AB said... Best Blogger Tips

ha..ha.. broadband akak dah lama kena campak. pakai streamyx je. yang.. hari ni akak review entry utk segmen 2 akak. jom jenguk2 entry menarik diaorang. seronok sangat.

chii said... Best Blogger Tips

chii suka header puan kutu yg ni...simple dan menarik...siap ada pic lg..so takde la org tertanya2 lagi mana satu puan kutu kan..

Atiey said... Best Blogger Tips

hehe betul..tapi rindu jgk kutu peliharaan muni...