Pixajoy

Tuesday, April 19, 2011

Home » My Bad Day

My Bad Day



Emm hari nie apa yang aku buat serba tak kena..Pagi tadi apehal blog aku tak boleh bukak! Sakit pinggang aku basuh baju kena perah pakai tangan. Spin mesin basuh rosak pulak! Uii tangan aku mana kuat. Nasib sini panas, memang sat jer la baju kering..Mak cakap masak tiga pot nasik, aku masak pakai pot yg besar, dok basuh beras baru teringat, eh banyak gila.. Aku dah salah pot. Last2 masak nasik pun lembik! Takpelah esok aku masak nasik goreng ja..


En beruk pun bikin panas! Ingatkan kat tengah2 bandar Alor Setar nie line ok la sikit, tapi sama ja dengan Tanjung Pengelih. Kadang-kadang lagi teruk.. Lampu hijau pun suka jer nak menyala..Dah la tak selesa dengan kepanasan melampau. Rasanya macam nak p Pasific bawak bantal n selimut. Dapat tidur kat ruang legar bawah tu sahih masyuk gila..


Oh..is it my bad day? Takde la bad sangat..Tapi aku tensen semacam! adrenalin laju, estrogen meningkat! kenapa??? huh..Aura malas mai dah..Nak pegi carik ketenangan dulu......







30 comments:

Achahani said... Best Blogger Tips

La, awat semua jadi x kena nih??

Mmg, td sy nk buka nk komen tak dpt.


:(

blog awk lgsg tak leh buka.

lalink7 said... Best Blogger Tips

sabo2..jgn la ngomel2 cengginiehh..sesungguhnyaa ujian tue mengurangkan dosa2 kecil kitee..caiyok2..

rara pinkmafia said... Best Blogger Tips

heheheh saba kak saba eh.jom g minum ais kacang jom.berok band mmg cengitu

puanbee said... Best Blogger Tips

sabor2 kalau rasa bad day tu kena lah bertafakur kejap ekekkee

kakyong said... Best Blogger Tips

hahah... hari ni ari disyorkan berehat dr berblog kot...

semoga jumpa angin ketenangan nya..

Atiey said... Best Blogger Tips

patutlah cheq nak masuk takboleh dari tadik..hem ade poblem...anyway welcome back darling..

Atiey said... Best Blogger Tips

patutlah cheq nak masuk takboleh dari tadik..hem ade poblem...anyway welcome back darling..

Miss Tira said... Best Blogger Tips

Tenang Puan Kutu tenang. Tarik nafas dalam-dalam. Hembus. Tarik, hembus. Jom tido meh. :)

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Huhu... Kekadang tu benda2 yang berlaku itu membuatkan kita menjadi malas. Huhuh...

Liza @ Adzriel AB said... Best Blogger Tips

dari pagi kak liza try... tengok address ok je. klik dari bloglist pun tak dpt. so tunggu je lah. alhamdulillah dah ok. mesti tension ni.

kalau ok buat le..risau gak beruk murni tu slow giler.
http://adzriel.blogspot.com/2011/04/5-blog-paling-kerap-dilawati-2011.html

halila Ibrahim said... Best Blogger Tips

esok wat nasik goreng mai antaq kat umah kami sikit.. hehe..

Rina AVAIL a.k.a cik betty said... Best Blogger Tips

a'ahla..pg td sy nk bukak blog awak dr blog sy blogspot kt dah remove..pas sy refresh link awk terus hilang dari bloglist sy..last² sy cuba masuk dari blog org lain baru boleh..

tp mlm ni dah ok dah..

oh ye..awk pakai akaun email gmail ke apa? kalau bukan gmail better tukar cpt sbb google nak remove blog yg x guna gmail..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Achahani
itulah..kenapa ekk..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@lalink7
hehe ok2 tenkiu yer lalink..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@rara pinkmafia
ais kacang?tak berapa minat sgt..hehe

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@puanbee
sepanjang hari dh bertafakur.mlm nie br on9.hehe

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@kakyong
dh berehat dh k.yong.keke..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Atiey
itulah..hangin betui!

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Miss Tira
dah tenang dh tira.huhu

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Fizalinolie
betul fiza,terus malas nk bw

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Liza @ Adzriel AB
itulah..ada beberapa org kata tak boleh bukak lgsung blog sy nie.sy pun tak boleh bukak..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@halila Ibrahim
jauh nk p tu..mai la umah kami senang sikit!haha

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Rina AVAIL a.k.a cik betty
eh betty betul ker nk remove?sy dh nk tukar domain dh nie,mls la nk tukar gmail segala..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said... Best Blogger Tips

nasib bek siang2 tadi saya xmerayap2 kat blog akak.... hehe

Farah Shamsudin said... Best Blogger Tips

tenang ye dearr..

Woofer Storm said... Best Blogger Tips

sabar sis..mgkn ada hikmah kot disebaliknya ni..heheee

*kang masak nasi goreng k...heeee

Mrs.Sabri said... Best Blogger Tips

biasa la mcm tu murni..selalu je ada hari yg btl2 kita rasa bad day dan ada jugak hari yg kita rasa cukup bertuah aku hari ni..hehe..pakai brokband ke?

Ila said... Best Blogger Tips

pergfi cari aura cepat sebelum melarat

mykhalis said... Best Blogger Tips

biasala tue..di tempat baru..kena la sesuaikan diri..hehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

relek dulu.. jawabnyer kena pi tidoq dulu..