Pixajoy

Thursday, April 21, 2011

Home » Update Yang Agak malas

Update Yang Agak malas



Assalamualaikum korang. Rasanya macam dah lama sangat tak update. Sedangkan baru sehari. Malas nak bw sebab line sangat tak ok. Tambahan pula penat sebab asyik berjalan-jalan carik makan kat alor setar. Aku kat Lumut sekarang. Hidung sudah mula berhingus. Badan rasa tak sedap dah macam nak demam. Lelangit pulak luka mungkin sebab cuaca panas. Banyak ekceli nak cerita tapi keadaan tak mengizinkan.


Pagi tadi aku dah melapor kerja kat tempat baru. Semuanya ok kecuali rumah ada sedikit masalah. Lain kali aku cerita..Lepas melapor terus ke rumah adik ipar di Lumut. Cuaca yang agak sejuk disini mematikan mood aku sebab sejurus sampai sakit kepala menyerang. Asyik bersin dan hidung sudah mula meleleh. Aisey..Lepas makan panadol dua bijik, aku tidur. Dah bangun nie baru  rasa lega sikit.


Esok pagi Insyaallah akan bertolak kerumah adik ipar yang sorang lagi di Pekan. Bermalam di sana semalam kemudian ada lagi tempat persinggahan sebelum balik Johor. Kalau sempat nanti aku update. Balik Johor aku akan sibuk dengan urusan nak pindah. 29 haribulan Insyaallah aku akan meninggalkan segala kenangan di Tanjung Pengelih. 


Oklah tak dapat nak update panjang-panjang. Badan pun tak berapa nak sihat..Akan aku cuba menjejak korang sebelum aku tidur, Line kat sini macam better sket dari Alor Setar. Doakan segala kebaikan dan perjalanan aku berjalan lancar yer. Bye...









15 comments:

senyumSOYA said... Best Blogger Tips

hihihi..jga kesihatan ya.. jgn penat2 kn diri...^^!

Ila said... Best Blogger Tips

takpelah,yg penting update gak blog kan

anak ahmad said... Best Blogger Tips

keciannye...jaga diri elok2 n take care..jauh perjalanan 2...

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Siannya... Jaga diri baik2 my dear =)

Atiey said... Best Blogger Tips

kesian..memag kalau pindah camtuhlah...tamabh pusing sinun sinin..selagi tak habes mmg demamlah jawabnyer..anyway..takecare..

halila Ibrahim said... Best Blogger Tips

hati2 yea !! jalan jauh tu ..

Miss Tira said... Best Blogger Tips

Banyak juga ye kerja pindah jauh-jauh ni. Dari selatan ke utara kembali ke selatan lepas tu keutara balik. Erk..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said... Best Blogger Tips

sabar la kak... bawak2 la berehat tu.. msti penat kan baru pindah umah... so bile nak wat kenduri ni :)

puanbee said... Best Blogger Tips

rehat2 je lah yer kutu bee pun 2-3 hari nih tak daya nk BW banyak2..mak dtg agak bz hee

Rina AVAIL a.k.a cik betty said... Best Blogger Tips

alahan cuaca lah tu kot..moga cpt sembuh ha

mommylavender said... Best Blogger Tips

salam muni~hati2 di perjalanan....jgn lup[a makan ubat..t melarat lak

fyna said... Best Blogger Tips

take care dear..
mam obat..
semoge cepat sembuh..

mykhalis said... Best Blogger Tips

bawak2 bertenang dan berehat k?

wanbu said... Best Blogger Tips

selamat berhijrah ke tempat baru..

jgn lupa singgah2 Johor bila dah duduk jauh nie... :)

kakyong said... Best Blogger Tips

banyaknya tempat singgahan tu..

semoga cepat sihat...


n3 terbaru kakyong.com
Saya Mahu Strawberry White Coffee Genting Higlands dan Teruja untuk memiliki Astro B.yond PVR
Terima kasih admin apesal
Kenali Sahabat Ibu : Ummi Ina @ Our dreams of Life