Pixajoy

Wednesday, April 13, 2011

Home » Bloglist Untuk Para Ibu

Bloglist Untuk Para Ibu


Adoii hari nie datang malas nak buat entri. Balik kerja masak pastu terus buat taik mata.kehkeh..Tapi menjenguk ke blog rafinamimi, rasa nak melonjak-lonjak beruk join bloglist untuk para ibu. Merasakan diri nie newbie, nak jugak tersenarai dalam bloglist blogger otai kan..Dah penuhi segala syarat,

  • Dah jadik Follower bila ekk lupa dah..
  • Mesti ada anak..suami..opkos la kan..
  • Rajin masak..hari-hari aku masak walaupun kerja, rajin la tu kan?
  • Tegas dalam mendidik anak..Aku takde la tegas sangat, tapi kalau buat salah memang kena la.huhu..
Kepada para ibu, jom join, cepat2 kak mimi bukak untuk sepuluh orang jer.Banyak lagi kosong tu..




               



11 comments:

Wan Hafisah Collection's said... Best Blogger Tips

Alamak, nak join jugak.

Saya MEMANG IBU YANG TEGAS.

Blh mcm tuh?

hehehhe..

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Ahaksss... Nampak gaya nyer Fiza takleh join.. Pasal belum ada baby lagi. Heeee

Miss Tira said... Best Blogger Tips

Tira kena tunggu lagi 2-3 tahun insyaAllah baru boleh join. Huuu sedih T_T

topimagine said... Best Blogger Tips

hahaha... sape yang xde baby tu, top leh jadi baby angkat... nak??? .. haha

chii said... Best Blogger Tips

kalo anak org chii jaga x leh eh..eheheh :p..aisey

Atiey said... Best Blogger Tips

MUMMY DAH JOIN THNAKS MUNI SEBARKAN VIRUS INI..HEHE...UIH RINDULAH KAT MUNI RINI TAK ONLINE CERITA HEBAT2...HEM MELINGKORJER KER??HISH BIASALAH ORG DAH NAK PINDAHKAN.........HUUHU

mommylavender said... Best Blogger Tips

semoga berjaya muni~

Mrs.Sabri said... Best Blogger Tips

time kasih banyak ye puan kutu sudi jugak join senarai bloglist kat blog k.mimi tu.. :)

mommie yuyu said... Best Blogger Tips

saya bakal ibu.insyaallah.tp belum dpt title tu..x dpt la join ye

kak aton said... Best Blogger Tips

salam..
info menarik untuk menambah ilmu.. selamat berjaya.

puanbee said... Best Blogger Tips

oh kembo ku yg tk nk mengalah nih hehee...selamat yer :)