Pixajoy

Monday, April 18, 2011

Home » Kemenangan Yang Tak Dijangka

Kemenangan Yang Tak Dijangka


Assalamualaikum..bersua lagi tengahari nie dengan mood teruja. Cuaca di Alor Setar panas terik. Mendung pula macam nak hujan. Tapi masih panas. Asyik komplen panas jer kan..Panas akhirat ang tak tau lagi puan kutu oi..

Cuba menenangkan diri lepas mandi dan sedang menikmati horlicks ais menghilangkan kering tekak. Kalau kat sini memang mengadak air sejuk jer la..Dahaga punya pasal. Cuaca di Johor jauh lebih sejuk, aku hanya akan mencari air bukit sebagai penghilang dahaga. Nak minum air batu sangatlah jarang sekali. Lantas gula dan susu pekat kat rumah tak pernah luak..hoho 

Cuaca panas pun mana mungkin dapat mengatasi kesejukan hatiku yang tengah bergumbira. Masih ingatkah lagi korang pada si empunya header comel diatas? AF lah kan..Tapi sekarang header tu dah mengalami perubahan warna, layout AF pun dah hitam menepati gaya, mutu, keunggulan macam aku suggestkan..

PENGUMUMAN!! Aku menang CONTEST nie ok..Memang tak pernah jangka sebab aku review blog AF just for fun. Tapi betullah kata aku, tuah ayam nampak dikaki, tuah puan kutu siapa yang tau...Aku lupa nak letak beliau kat bloglist aku. Selalunya GA or contest yang aku join wajib aku senaraikan mereka kat bloglist. Tambahan pula kesibukan aku nak pindah, langsung aku tak jenguk blog AF lepas join contest tu..

Tiba-tiba pagi tadi aku tengok komen dari AF mengatakan result dah keluar. Betapa berbunganya suasana pagi sejurus dapat tau aku naib johan. Tak percaya tengok SINI. Hadiahnya Membawa Pulang Domain .com bernilai RM30 , Topup RM10Rugi betul dah topup semalam. Takper..aku bagi jer topup tu kat en suami. Topup banyak2 pun setahun tak habis guna.hehe...Pasal domain tu aku masih blur lagi..

Sory AF sebab takde menjenguk sebelum nie..Tak sangka AF pilih aku, lepas nie aku akan letak AF kat bloglist dan akan aku selalu mengunjungi beliau. Kalau dapat duit RM100 best jugak. Nak pindah nie banyak kan pakai duit.kihkih..Ok jangan tamak. Alhamdulillah..aku menang!!



* Kalau AF tak mewajibkan buat entri kemenangan pun aku mesti buat jugak!







23 comments:

mykhalis said... Best Blogger Tips

hehhe..tahniah sebab menang ek.. lepasnie pakai domain la ek

mommylavender said... Best Blogger Tips

tahniahhhhhhhhhh~heee

kakyong said... Best Blogger Tips

tahniah puan kutu...
wah tak lama lagi berdomain lah puan kutu..


kakyong tak sempat @ lupa nak join...

halila Ibrahim said... Best Blogger Tips

wah..wah.. best2 .. tahniah.. bila plak pemilik blog ni nak wat GA.. sah2.. kami join..

mommie yuyu said... Best Blogger Tips

tahniah mami..rezeki balik alor setar tu

deeya said... Best Blogger Tips

akak .......! tahniah ! kalau akak dapat 100 hengget tu , dya nak paw la .. ahakz !

Atiey said... Best Blogger Tips

TAHNIAH..........REZEKI PINDAH TU..

Liza @ Adzriel AB said... Best Blogger Tips

tahniah murni. kak liza ni pun dah dpt bantal... kena buat entry request by tuan blog..ehhh..he..he..

Achahani said... Best Blogger Tips

Rajin sungguh Muni msk contest. Sukalah org rajin mcm Muni nih.

Saya sngt mls msk contest.

ehheheh.

Miss Tira said... Best Blogger Tips

Waaa dapat domain percuma selama setahun. Lepas ni letak URL PuanKutu.Com. Fulamak smart tu ^^

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@mykhalis
emm domain yer.hehe..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@mommylavender
tq mommy.:)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@kakyong
itulah klu k.yong join takde harapan la sy nk menang.huhu

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@halila Ibrahim
tak lma lg kak af nk buat ga ke3 plak..g la jenguk blog beliau..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@mommie yuyu
kehkeh itulah..tak sgka pulak..:)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@deeya
tq deeya tag akk,klu tak takde la akk join.huhu..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Atiey
Alhamdulillah..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Liza @ Adzriel AB
itulah..klu dpt coklat nk mitak sikit.hehe

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Achahani
takde la rajin..tp klu dh kena tag tu apa slhnya meriahkan suasana..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Miss Tira
smart ehh tira..:)

Abdul Farique said... Best Blogger Tips

tahniah :wee :)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Abdul Farique
tq yer af!

puanbee said... Best Blogger Tips

waa best kutu dah nak berdomain..domain dr mana tu kutu ? nanti ambik nama puankutu.com yer best yer..ado kembor hakhak