Pixajoy

Monday, April 18, 2011

Home » Pagi Di Kampung

Pagi Di Kampung



Pagi yang berbahang di Alor Setar,eceh! serius kat sini memang panas, pagi semalam pukul 9.30 bertolak dari Tanjung Pengelih dan tiba pukul 8.30 malam. Alhamdulillah perjalanan selamat semua. Tiada aktiviti penyinggahan berlaku sebab last minit ubah plan.

Terserlah kegembiraan melampau dari riak wajah Aiman..
Aiman nak jadi orang utara dah pasni..


Aiman masih lagi tidur. Sakan dok buli wan ngan maktok dia malam tadi. Suruh garu la..suruh nyanyi la.. Entah pukul berapa dia tidur. Aku yang kepenatan mulanya nak online sekejap, tapi charger netbook pulak tertinggal dalam kereta. Malas nak bukak pintu sebab gate dah kunci, terus la tidur. 

Abah dengan mak pagi2 kat kedai la, berniaga. En suami p tolong ka p melantak ke aku tak tau. Janji dah hantar makanan aku.keke..Rindu dah nie dengan korang (poyo) sebab semalam cuma sempat publish komen je kat highway. Kejap lagi aku jenguk korang semua. Oh yer aku menang contest lagi. Nanti aku update, lapaq nie..nak p soru sat...








19 comments:

Sofya said... Best Blogger Tips

ada kat alor setar? area mana tu? singgah mai perlis la.. dah dekat tu..

Atiey said... Best Blogger Tips

selamat menjadi orang alor str lah yer..pasnie ckp utara lah kan...nnti chek pi kedah boleh lah jumpa hang no..

senyumSOYA said... Best Blogger Tips

hihihih...menang ek? share2..hihihi..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Sofya
sofya mai la sini..kt taman wira

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Atiey
eh org sg petani la mummy.huhu..mai2 nti klu mai rodger2..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@senyumSOYA
nti ekk nk bw dulu..:)

mommylavender said... Best Blogger Tips

salam pagi muni~ dah duk utara ni ti boleh mommy singgah bila amek kakak...

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Wah! Muka Aiman bulat jer. Geram tangok. Heee. Alhamdulillah, dah selamat sampai yer. Semoga Muni lebih berjaya di tempat baru yer.

Rina AVAIL a.k.a cik betty said... Best Blogger Tips

seronoklah dah ada kat kampung halaman..nnt jgn tulis entri loghat utara sgt² sat g sy x paham hehe

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@mommylavender
mommy jgn ckp ja..betui nie?hehe mai la...

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Fizalinolie
emm aiman mmg bulat..tq fiza!

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Rina AVAIL a.k.a cik betty
kehkeh.kesian satg tak faham yer..ok2..

mommie yuyu said... Best Blogger Tips

menang contest?sonot tu..yuyu ada lagi hadiah contest yang x sampai2..lama dh ni..

mami, gmbr atas tu, nmpk mcm adik ngan kakak je.awet muda betul

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@mommie yuyu
yup menang.tp hadiah nie takde la pos pun..ye ker awet muda.huhu kembang bontot!

kakyong said... Best Blogger Tips

selamat menjadi kehidupan di kg laman... ;)

Miss Tira said... Best Blogger Tips

Alhamdulillah selamat juga sampai ye. :)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@kakyong
selamat2..minggu dpn blik jhor,pastu 29hb br blik utara

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Miss Tira
Alhamdulillah tira..:)

puanbee said... Best Blogger Tips

cute muka aiman , hee tengok gambo dia teringat anak jiran bee dulu , mcm aiman sebijik tp nakal giler sampai kasut bee segundi dia bakar ekeke..bila tengok aiman teringat budak tu