Pixajoy

Friday, April 15, 2011

Home » Fakta Tentang Puan Kutu

Fakta Tentang Puan Kutu



Wuhuu..tak dapat nak layan Maharaja lawak coz aku tak langgan Astro Warna, tak keruan nak update entri. Nak carik fakta malas. Tiba-tiba lampu kalimantan menyala di kepala (dpt idea). Apa kata aku share fakta pasal diri aku. At least dapat korang semua mengenali diriku dengan lebih rapat (budget artis!)..Percaya atau tidak, inilah puan kutu, beleive it!

  • Dilahirkan secara caesarean, tak keluar ikut bawah macam korang, sebab tu orang kata ketegaq..tau dak ketegaq tu apa?degil la..(tp masa kecik ja..skang insap dah..)
  • Terlalu fobia pada ular, tengok gambar pun takut, kalau real memang tak ahh..
  • Sangat cengeng! selalu feeling tengok cerita sedih..uwaa..
  • 8 adalah my lucky no..masa sekolah rendah aku tak pandai, selalu dapat no 8 dalam kelas..Aku jugak lahir pada bulan Ogos.
  • Selalu tertinggal bas sekolah lantas mengejarnya..
  • Tak suka pada kacang hijau, bubur kacang pun aku tak makan..
  • Suka mengigit kuku, Aiman mewarisinya..(tak bagus ok)
  • Pernah dikenali sebagai Seri, nama pena waktu kerja di hotel
  • Tak pernah bercinta even cinta monyet dengan lebih daripada seorang lelaki (en suami sorang saja, setia kan aku? korang ada?)
  • Jarang sakit, Alhamdulillah..sepanjang hampir 5tahun bekerja, tak pernah lagi MC..

Cukup kot sepuluh. Yang tu jer terlintas kat fikiran aku..huhu..


Aku hanya insan biasa, Tiada yang istimewa.eceh!





23 comments:

solo molo said... Best Blogger Tips

phewitt...
sy pon suka gigit susu...

chii said... Best Blogger Tips

wah..siap ada lucky no ye..chii x tau plak kalo ada..ehehe...

ular? chii takat ni ok lg..siap da pegang..tp jgn kasi chii ngan ulat..mmg geli geleman..lgik2 ulat sampah

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Hehehe, Muni dalam gambar tu macam cikgu la. Wah! samalah kita Muni.. Tak suka pada kacang hijau terutama inti kuih. Tapi bila dah dibuat bubur suka pulak. Tu yang Mak mertua Fiza kata pelik. Hee.

Miss Tira said... Best Blogger Tips

Puan Kutu masa kecik suka main kejar-kejar dengan bas ea. Haha. Hope sekarang tak lagi :p

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@solo molo
tak bagus itu habit!

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@chii
smua bintang setakat nie tak takut lg..ular jer!

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Fizalinolie
wah ramai pulak yg kata i macam cikgu..betullah tu..cikgu murni.tp tak boleh jadik cikgu betul2 sbb sy nie tak sabo, pastu garang.haha.

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Miss Tira
dh berapa taun tak naik bas nie tira.hehe..dulu tu selalu lupa nk berenti, coz kadang2 tak naik bas p sekolah. nasib kt depan sikit ada org naik,kena kejar la..

halila Ibrahim said... Best Blogger Tips

eheheh.. sama la sy pun mak kena operate.. pasai tu mak kata ketegaq .. perangai pelik pd adik beradik yg lain..tp kecik2 tak la ligan bas pasal p ngan beskal.. sek men .. dok asrama...

fyna said... Best Blogger Tips

hehehe...
da kenal puan kutu ckit2..




jom singgah belog fyna.
ade contest...
http://inibelogfyna.blogspot.com/

mommylavender said... Best Blogger Tips

cam datin seri la pulak pic tu..nmpak jelas kepimpinan di wajah tu~

topimagine said... Best Blogger Tips

same la kita.. xkuar ikut bawah... hehehe

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@halila Ibrahim
uii sama la kita kak..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@fyna
okeh!

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@mommylavender
huhu datin seri mommy?ohh tidak..first time org ckp.byk kata standart cikgu jer.hahaha...

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@topimagine
sama ekk top..bagus2..

AYuNG said... Best Blogger Tips

fakta xpenah becinta..mmg terbaekkk la...alhamdulillah, becinta dgn husband je kan...sonok la cam tuh:)

Atiey said... Best Blogger Tips

ur lucky no as mine..huhu gambar cam cikgu pun ada..seriusjer..org lahir caesarean memang ketegak ker??hem patutlah danny ada sikit mewarisi kutu..hehehe...

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@AYuNG
well,takde org mau.hahaha..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Atiey
anda org ke100mengatakan sy cikgu.haha..sj jer suka tayang pic yg nmpk serius..haha..waa sama,bagus2..

mommie yuyu said... Best Blogger Tips

byk perbezaan kita mami..yuyu x suka gigit kuku..
yuyu suka kacang hijau..

dan selalu MC walaupun x sakit..masa keje dulu la..hihi

cikgu murni

solo molo said... Best Blogger Tips

silap...
sy suka gigit kuku...

puanbee said... Best Blogger Tips

lahir bulan 8 sama , ketegaq sama , yg lain tak sama langsung lagi2 tang cenggee tu haaa....bee paling susah nk menagis..