Pixajoy

Friday, April 15, 2011

Home » CONTEST TEKA UMUR SI COMEL

CONTEST TEKA UMUR SI COMEL


Selamat Petang..

Adoi sebenarnya penat macam nak patah pinggang rasa, baru lepas membanting tulang mengerah tenaga, tapi si mommie yuyu tag untuk join contest..Oleh kerana contest tak banyak songeh n like a peanut (huh omputih plak!) aku segerakan penyertaan. Nanti dah sibuk, lupa..


Aku teka umur si comel Sumayyah nie 5 bulan setengah. Ada pulak setengahnya..kehkeh..


Mangsa tag Hanieqha, senyumsoya dan solo molo..Tak pasal2 group Serumpun kena..Amik korang.hehe...



8 comments:

solo molo said... Best Blogger Tips

hahaha...
kena teka umur budak kecik...

faisal said... Best Blogger Tips

melihat kepada kondisi badan budak ni..lebih kurangla coz my anak buah pun besar mcm ni..

http://faisalapardi.com/

mykhalis said... Best Blogger Tips

luar biasa nie.. gud luck k?

Rina AVAIL a.k.a cik betty said... Best Blogger Tips

gud luck ha..

Miss Tira said... Best Blogger Tips

Erk memang tak pandai nak teka-teka umur ni. Nasib baik dia suruh teka umur budak tu. Kalau dia suruh teka umur mak budak tu lagi susah. Haha.

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Fiza teka... 6 bulan, up lagi.. hehehe, Semoga Muni berjaya dalam kontest ni yer.

chii said... Best Blogger Tips

erm..chii punya anak sedara lbih kurang mcm ni gak.umo dlm 8 bulan..

gud luck puan kutu

Sya Isya said... Best Blogger Tips

Penyertaan diterima. Thanks join. Senarai nama peserta akan diupdate dalam1 page. Good luck, ya. :D