Pixajoy

Monday, April 11, 2011

Home » izzlorna.com 1st Special Giveaway

izzlorna.com 1st Special Giveaway

KLIK BANNER untuk join..

Aktiviti santai setelah penat mengemas, join contest anjuran Lorna.  Aku ditag oleh halila, rakan blogger baru yang dah mula rajin komen entri aku.hehe..Siapa tak join rugi ok..Best hadiahnya..


So aku nak bagi peluang pada Chii, Fiza dan Tira, mana tau korang bertuah. Aku tumpang hepy jer..Tarikh tutup lambat lagi, 30 Mei 2011..Join tau kalau berkesempatan..:) 





               

11 comments:

Miss Tira said... Best Blogger Tips

InsyaAllah kalau berkesempatan nanti Tira join. Kalau tak dapat jangan ambil hati ya Puan Kutu :)

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Ahaksss... Kena tag lagi ni. Thanks dear. Nanti InsyaAllah kalau berkesempatan akan Fiza tunaikan yer. Apa2 pun dear, selamat pagi... Kemas2 gak barang... Kesihatan kena jaga gak tau.

halila Ibrahim said... Best Blogger Tips

ThanK.. semalam sy tag tp line slow tak sempat nak bagi tau...

puanbee said... Best Blogger Tips

haa nasib bee tk tag kutu ish ish glemer jugak GA lorna nih!

chii said... Best Blogger Tips

insya Allah nnt chii buat ye

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Miss Tira
tak amik hati pun tira,jgn riso.hehe..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Fizalinolie
tq yer fiza,insyaallah tak byk pun nk kemas,takde la smp menggangu kesihatan..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@puanbee
tau dh tuan rumah yg tag bee kan..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@chii
ok chii..:)

juanita said... Best Blogger Tips

Hai,

jom join contest

http://www.tetikusrusak.net/contest-birthday-party-paling-happening/

Lorna said... Best Blogger Tips

haii pn kutu :)
trm ksh joined ya...
best of luck!

bee : GA/contest bee sebelum ni pun ape kurang yer kan..ramai sambutan juga :) hehe..