Pixajoy

Tuesday, April 05, 2011

Home » Ammar Rizqan Punya Cerita

Ammar Rizqan Punya Cerita

Selamat pagi Malaysia..


Korang semua pasti sedang nyenyak dialun mimpi. Walaupun terpaksa berperang dengan nyamuk, puan kutu masih tega nak membebel kat sini.


Petang tadi lepas update pasal Puan Nani terus makan pastu membuta tak ingat dunia. Macam mana la perut tak buncit..Oh yer sory pada korang yang perasan aku salah taip nama fatin zalikha, sebenarnya Puan Nani mak si Hanis Zalikha. Aku mamai sebab dok teringat Fatin Liyana..( cover baik punya!) Loklaq sangat, perut tengah lapaq tapi meroyan nak update blog, sampai hanis jadi fatin. Camna boleh tak perasan, isk3..


Pepagi buta baru berkesempatan nak online lagi..Sibuk melayan si Ammar yang sangat lincah. Ammar nie anak opismate aku..Tengah laju merangkak. Kena sentiasa tengok sebab budak rambut kerinting nie suka mengutip apa saja masuk ke dalam mulut. Lepas Ammar balik, tidurkan si chubby Aiman dulu. Pastu baru la dapat blogwalking dengan penuh rasa sayang hey rasa sayang sayang hey..


Perlu ke aku cerita kenapa Ammar datang rumah aku malam nie? En suami nak sangat main dengan Ammar, aku tau mungkin beliau rindu sama anak buahnya Irsyad. Aku pun..Tu culik Ammar. Geram!!..Menumpang manja dengan si comel nie. Nak buat anak sendiri entah bila la kan..hihi



Dari petang Ammar datang, kerjanya cuma ketawa tak henti-henti..Suka betul dengan gelagat abang Aiman. Pantang Aiman buat gaya, gelak sungguh..Aku dan en suami yang gelihati tengok..Tak penat ke budak nie asyik gelak jer..


Tengok Si Ammar, kiut kan..
Kembangnya hidung Aiman. Berbeza sungguh tona kulit mereka..haha..


Oklah mata dah mengantuk gila..Nak p join korang mimpi indah, sok keja opis hour pulak..Malasnya nak iron baju..Pakai kedut2 boleh kot..:p ZzzzzZZzz..







12 comments:

chii said... Best Blogger Tips

comelnya..bagi plak eh mak dia ..

kalo camtu..chii nak pinjam gak la..ehehe

ehem ehem..bila la nk dpt aiman jr ni :p

dr gaya aiman hold ammar..nampak mcm dia da get ready je :p

Rina AVAIL a.k.a cik betty said... Best Blogger Tips

sy ingat fatin zalikha tu adik hanis zalikha..hehe..

rajin nya jaga anak kawan..meh jaga anak sy pulak..hehe

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Heeeeee... Dua2 cute. Yang sorang hitam manis...Yang sorang mata mak aiii.. Luas terbuka. Ahakkk. Bilalah Fiza punyai baby2 cute macam ni ek!

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@chii
umi Ammar keje mlm td.kesian kan sejuk2 ammar nak ikut,en. suami sj jer tnya nk jg aiman.tak sgka umi dia bg pulak..pengasuh blik kmpg, mlm td kul10 br smp umah..pngasuh blik amik la Ammar kt umah kite..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Rina AVAIL a.k.a cik betty
tak la..adk dia kecik lg..nama alisha klu tak slh..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Fizalinolie
teruskan usaha fiza.haha..

Miss Tira said... Best Blogger Tips

Eeeee, cerahnya kulit dia. Muka macam kacukan Orang Arab. Hehehe. :)

Cik Moon said... Best Blogger Tips

huii..bulatnyerr mata dia..chomell jerk.. nak pinjam cubit pipi dia bleh? hehe

Atiey said... Best Blogger Tips

aiman pun comel jugak gebu geban lg..

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said... Best Blogger Tips

DAH RENEW IC BELOM? CEPAT!!!

PERNAH DAPAT BE TAK? APE JADI PAS KITA DAH DAPAT BE EHH?? SHARE SKET

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said... Best Blogger Tips

DAH RENEW IC BELOM? CEPAT!!!

PERNAH DAPAT BE TAK? APE JADI PAS KITA DAH DAPAT BE EHH?? SHARE SKET

puanbee said... Best Blogger Tips

comel2 mesti kiut cam bee nih wakaa..teringin weh dukung baby ..laaaa