Pixajoy

Thursday, April 07, 2011

Home » Ini Betul-Betul Suspen

Ini Betul-Betul Suspen



Assalamualaikum..


Harap aku korang baik2 saja.Aku kurang baik sikit,hati masih berdebar-debar, kepala otak macam2 dok pikir nie..


Korang dah makan? Aku dah makan walaupun selera hanya hangat-hangat taik ayam..emm peribahasa apakah nie. Sory la kalau tak dapat menjengah blog korang hari nie. Hilang terus mood nak blogwalking lepas terima berita tu..


Short update jer nie. Masih dalam mood terkejut. Hari nie lepas hantar Aiman sekolah terus tido sampai Aiman balik. Malasnya lain macam betul, tapi dari semalam memang dah berangan nak kemas rumah mop lantai dan so on..Asyik blogging jer sampai rumah pun dah berhabuk..Panggilan tu mematikan terus mood aku untuk mengemas.


Ok aku cerita..Masa tengah masak tiba-tiba telefon rumah berdering. Aiman yang angkat, aku kata tunggu sat, ibu tengah masak. Selalunya kalau panggilan rumah mesti dari opis..Tekaan aku betul sebab yang call opismate aku, merangkap pemangku penyelia la..Beliau kata surat pindah aku dah sampai..


Hah! Terkejut tak tau nak kata pa..Rasanya nak menitik air mata. Tapi nak menangis sebab apa?Aku yang mintak pindah..Aku sebak sebab suka nak pindah atau sedih nak tinggalkan kdsi? Aku sayang kdsi..Aku tak mau pindah..Macam2 perasaan bercampur baur, antara suka, sedih, kecewa semua la. Nak habaq pun tak tau..


Malas nak cerita banyak..Lain entri aku cerita lagi..Kepala otak tengah serabut nak fikir macam-macam..Memula nak tunggu esok je uruskan semua sebab esok aku kerja pagi. Tak boleh jadi nie macam dah tak sabar sangat rasanya..Aku rasa nak pegi opis skang juak tengok surat aku..


Nanti aku update dapat pindah mana dan bila..Bagi korang suspen sikit..hoho..Aku harap korang doakan terbaik untuk aku. Rasa macam tak cukup kuat nak tinggalkan johor nie. Sedih sangat sebab banyak kenangan aku kat sini..Harapan aku moga ada sinar baru ditempat baru..Aku nak mandi dan pegi opis dulu..tata..



20 comments:

AYuNG said... Best Blogger Tips

tetiba dapat surat tukar ke ada mohon???

senyumSOYA said... Best Blogger Tips

huhuhu..waa..syg nk tinggal tempt lma...jga dri leklok ya..(^^~

chii said... Best Blogger Tips

mengharapkan semuanya baik2 shj..

pindah mana? kl? selangor?? ehehe..kalo area2 situ..leh arr nnt chii dtg umah ke..request gado2 :D

Hanieqha said... Best Blogger Tips

apa2 pon harap bersabau yee..

:D

Tempat untk Orang GILA TRAFFIK dah upgrade!!
Jangan selfish. kita pon bukan baek sangat!

Rina AVAIL a.k.a cik betty said... Best Blogger Tips

kdsi tu apa? nampaknya kita x satu negeri lagilah yer..nk pindah balik utara ke?

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Huh... Ingatkan apa tadi. hehehe. Tahniah! dear kerana dapat pindah, tapi sayang kan nak tinggalkan tempat lama =)

mommylavender said... Best Blogger Tips

lau tak suke awat mohon tukar cheq oiiiii~ betui2 suspen ni

solo molo said... Best Blogger Tips

doakan yg terbaek untuk Puan Kutu..



singgah minum petang : roti picang satu... > http://solomolo.blogspot.com/2011/04/roti-picang-satu.html

Miss Tira said... Best Blogger Tips

Laaa, kan ke Puan Kutu yang pohon nak pindah. Janganlah bercelaru sangat oke.

anak ahmad said... Best Blogger Tips

bestnyeee muni...tp cedih la...x leh jumpe aiman dh..huhu

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@AYuNG
memang mohon,tp tiba2 jer.terkejut.haha..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@senyumSOYA
tq soya..tu la byk betul kenangan..:)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@chii
watpe pegi selangor n kl.mana best.hehe..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Hanieqha
Insyaallah..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Rina AVAIL a.k.a cik betty
yup cik betty blik utara..kdsi tu singkatan bg kd sultan ismail..tmpt sy keja..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Fizalinolie
tq fiza..memang syg seribu kali sayang.hehe..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@mommylavender
tak sgka cempedak jadi nangka mommy..:)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@solo molo
tq solo

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Miss Tira
takde celaru sgt pun..tp tak sgka dan terkejut jer!hehe

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@anak ahmad
tula takdpt jmpk ammar lg..wah well done.dh ada blog..hehe..