Pixajoy

Monday, April 04, 2011

Home » Wanita Hari Ini : Nani Rostam

Wanita Hari Ini : Nani Rostam



Salam semua..Korang dah makan? Balik keja terus ke dapur masak untuk lunch. Siap masak terus update..(terbayang blog time masak..gila!!) 


Tengahari tadi sapa tengok WHI? Opis aku ada TV ok, jangan jeles..Teruja pulak bila tengok seorang blogger yang betul2 aku minat muncul di kaca televisyen. Siapa lagi kalau bukan Puan Nani Rostam.



Entah bila ekk aku jadi peminat dalam diam blog model 80an nie..Mengenali beliau dari blog Hanis Zalikha, anak kedua dalam keluarga Puan Nani. Berbeza dengan dulu, aku suka menjengah blog Hanis Zalikha, tapi tak sangka sekarang aku tertungu-tunggu pula update dari blog beliau. Blog si Hanis tak kesah dah pun update ke tak.. hoho 


Walaupun penulisannya pada aku agak skema, keunikan itu buat aku suka. Ada kala kata-katanya begitu menyentuh perasaan wanitaku. Penulisan beliau seakan memberi aku semangat..Makanan masakan beliau selalunya buat aku menelan air liur berkali-kali. Itu istimewanya wanita ini.. 


Berangan juga seperti Puan Nani..Punya sebuah keluarga bahagia di temani anak-anak yang lawa, comel dan pintar. Punya rumah cantik di kelilingi pokok2 tanaman sendiri. Punya skill memasak yang hebat. Punya peribadi mulia..juga punya bentuk badan dan wajah yang menarik..Aku yang belum 30an nie pun badan dah macam tong.haha..


Ekceli aku agak susah untuk memuji orang, tapi banyak sekali kata berbunga-bunga aku untuk Puan Nani kan.. Dah..Nak p makan sat..Satgi malam pulak blogwalking. Hari dah hujan, line macam setan. opsss..terlebih suda! Tata..



22 comments:

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

tak sempat pun tengok Muni... Hah! Pasni nak terjah blog dia gaklah... Hehehe. Macam nenarik jer bunyi. Wah! template pun menarik... Dah tukar ek! hehehe.

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Fizalinolie
blog beliau memang best.jenguk la fiza..nti jatuh cinta.haha..template tak ubah pun,background jer..:)

Wan Hafisah Collection's said... Best Blogger Tips

Memang best! menarik blog dia!
pengisian yg padat dgn mesej!

Nor Adzwaty Rokkafella said... Best Blogger Tips

ya tadi pun sy sempat tengok tv3 d opis...lepas tu terus buka blog and add dia...:)

Liza @ Adzriel AB said... Best Blogger Tips

dia ni kan ke mak hanis zalikha?

Anah said... Best Blogger Tips

tgkkkk...anah pn ska tgk blog pn nani..ska tgk dia hias mknan wlopun hnya nk bg mkn tuk ank2 dia je..xsilap ank dia nm hanis zalikha..

puanbee said... Best Blogger Tips

tudia hari hujan line cam setan hee..dulu2 1st blogging bee rajin g blog kak nani skrg dah kurang kenapa tah!..

Yua said... Best Blogger Tips

selalu masuk blog model 80an.. mmg best..



anak dia bukan hanis zalikha ke? ke fatin zalikha??

chii said... Best Blogger Tips

mak hanis zalika? no wonder la td chii rasa mcm pernah tgk mukanya..

style orgnya..lawa plak tu

Rina AVAIL a.k.a cik betty said... Best Blogger Tips

alah x tgk tv td..sibuk masak..dia memang lawo kan..sy plak badan kurus melidi..kena buli dek anak..haha

rajin tul puan kutu balik keje terus masak..tak penat ker?

Miss Tira said... Best Blogger Tips

Err tak kenal. Hehehe.. Tap tengok pada gambar tu nampak macam orang ada-ada. :)

kay_are said... Best Blogger Tips

makin femes blogger ni dari sehari ke sehari ye.. kagum2

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Wan Hafisah Collection's.
tau dah wan her fan..byk komen kt situ.

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Nor Adzwaty Rokkafella
ye ker.hehe bagus2

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Liza @ Adzriel AB
yup..sasul plak taip fatin..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Anah
yup..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@puanbee
dah hilang minat kot bee..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Yua
selalu jugak,setiap kali update..:)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@chii
betul la chii,ank beliau yg lg dua tu dh jadik suara utk boboy boy

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Rina AVAIL a.k.a cik betty
bagus la kurus.hehe..cntik kan di,dh biasa dh,tak penatlah..bkn keja berat pun..:)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Miss Tira
hehe tak kenal ekk,ye la ada2 la jugak..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@kay_are
ye ke makin femes?hehe