Pixajoy

Saturday, April 16, 2011

Home » Giveaway Ujang9897

Giveaway Ujang9897

Berjalan ke blog chii, baru perasan yang hanieqha tag aku untuk join this GA. Bilasebut ujang, perkara pertama yang terlintas adalah majalah ujang. Mesti ujang nie kelakar orangnya. Pandai aku judge..Hadiahnya banyak gila sponser. Rugi ok tak join.Klik banner yer kawan2..Aku ajak momylavender dan mummydanny join sama..


Gambar tak wajib letak, tapi alang2 aku tgok chii pun boh, Nie gambarnya. Sempoi ker?haha langsung tak..Tapi suka gambar nie, bercakap sambil cekak pinggang, konon garang..tp sengih jer lebih, macam karoeke ada jugak.keke..


4 comments:

chii said... Best Blogger Tips

bercakap ke? ni sure nk ilangkan gugup kan..

chii ingtkan td puan kutu dok nyanyi2..ehehe

gud luck...:D

Miss Tira said... Best Blogger Tips

Blogger ni dah nak kawin kalau tak silap. Pernah masuk 1tube "Segmen bersama Ben Ashaari".

Yastro said... Best Blogger Tips

Errrr...puan kutuuu....saya singgah tgk entri ni yerr...kita kene tag ngan org yang sama daaa...hehehe

solo molo said... Best Blogger Tips

singgah dari blog abang ujang...
abang katanye...
hahaha...
good luck ya !~


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/giveaway-ujang9897.html