Pixajoy

Saturday, December 31, 2011

Home » Goodbye 2011

Goodbye 2011


Goodbye 2011, 

If it didn’t Bring me Joy,
Just Leave it Behind.
Let’s Ring in the New Year
With Good Things in Mind.

Let Every Bad Memory Go
That Brought Heartache and Pain.

And let’s Turn a New Leaf
With the Smell of New Rain.

Let’s Forget Past Mistakes
Making experiences for This Year.

Allah Sending me These 2012
To Bring me Hope and Cheer

Insyaallah!
*Tahun 2011 banyak mencatatkan memori kenangan yang tak manis buat aku..Happy New Year!




21 comments:

ayu jamal said... Best Blogger Tips

bye bye jugak...

Cik Rose Cute said... Best Blogger Tips

bye2 jugak hihihi selamat menyambut tahun baru...

Pen Biru said... Best Blogger Tips

Slmt thn baru puan kutu

Gen2Merah said... Best Blogger Tips

selamat tinggal kenangan 2011... kita mulakan lembaran baru 2012

Selamat Menyambut Tahun Baru 2012 buat puan kutu... tahn sudi jadi sahabat saya di alam maya ini....

puanbee said... Best Blogger Tips

babai 2011 ..heheh tahun 2012 bee ade personal diari kehkehkeh

Zefa NorAsmara said... Best Blogger Tips

Semoga 2012 adalah tahun yg lebih baik buat kita semua.. :D

si robot comel said... Best Blogger Tips

selamat tahun baru:)

Izan Ishak said... Best Blogger Tips

harap2 kehadiran 2012 akan mencatat pula byk kenangan manis buat puan kutu ye...

Masya said... Best Blogger Tips

BYE 2011.. SELAMAT TAHUN BARU 2012 SEMOGA APA YG TELAH BERLAKU HANYALAH SEJARAH LALU, SEMOGA 2012 AKAN MENJADI TAHUN TERBAIKK....

kakyong said... Best Blogger Tips

selamat tahun 2012...

sejak tak kerja, byk yg tak best.. huhuu.. tp laluinya juga, Alhamdulillah, mujur ada anak2 penyejuk hati.. jd sudah 3 tahun, tahun yg so-so ajer.. kalo dpt sekali pergi cuti2 Malaysia keluor dr negeri Perak ni, baru lah terasa better sikit... <<-- stress juga asyik dok terperuk dlm rumah, mujur lah ada blog..

Mrs.Yie said... Best Blogger Tips

bye bye 2011...selamat tahun baru murni..sedih je nak tinggalkan 2011 ni..

NURULHANIF said... Best Blogger Tips

selamat tahun baru kak.. :)

MulutPayau said... Best Blogger Tips

byeee 2011.....selamat datang 2012...selamat tahun baru dik...semoga ceria2 selalu...

fadh leyanie said... Best Blogger Tips

selamat tahun baru 2012 :P

NzA said... Best Blogger Tips

slamat thn baru PK..moga thn ini penuh dgn kemanisan buat kita....

~SaL IjOu~ said... Best Blogger Tips

smoga tahun 2012 menjanjikan kemanisan..mudah2an~ =)

Hanie_Dew said... Best Blogger Tips

yang takmanis tu la yang akan dikenang sama rata dengan yang manis. hehe.

selmat tahun baru.

semlm aku pun tgk bunga api dari tingkap bilik je. unutng rumah atas bukit.

Jue said... Best Blogger Tips

Slmt thn baru buat ko, asben ngan plg ptg buat aiman yg comei! =)

Juliet_iRa~" said... Best Blogger Tips

lupakan y tak manis tu kak..:)

igt y manis je..heee

happy new year!

Zie Fauzi said... Best Blogger Tips

selamat tahun baru yer...

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

slmt thn baru jugak utk muni... hihii 4hb dah pun... hahaa