Pixajoy

Sunday, December 25, 2011

Home » Aiman Oh Aiman..

Aiman Oh Aiman..

Ini Aiman..Beza memang berbeza!

Malam tadi aku dan en suami dok baring sambil menonton TV. Aiman pulak asyik dengan mainan dia. Pastu dia pun sibuk nak baring jugak. Biasalah jeles tengok ibu dan abah la tu.hakhak..Aiman baring sebelah aku lepas tu dia belek-belek telinga aku. 


Aiman : Ibu..tak sakit ke pakai selubang?
Aku : hahahaha (gelak guling-guling)
En suami : Apa dia Aiman?
Aiman : Selubang...


Kali ni en suami join aku bantai gelak..


En suami : Bukan selubang Aiman..subang!
Aiman : Woo subang..
En suami : Apa dia Aiman?
Aiman : Subang..
Aku : Pandai pun..


Baru tadi aku tanya Aiman lagi..


Aku : Aiman ni apa? (sambil menunjukkan telinga)
Aiman : Lubang...


muahahaha..Aiman oh Aiman..Yang last tu aku tau Aiman main-main je. Dia kan loyar buruk!hiks..




26 comments:

ct n honey said... Best Blogger Tips

dia loyar buruk ikut sapa,ibu ke ayah dia?...

Zefa NorAsmara said... Best Blogger Tips

Kih kih kih.. telinga ibu ada lubang ye aiman? Aiman oh aiman.. sentiasa mencuit hati.. :D

Zefa NorAsmara said... Best Blogger Tips

Kih kih kih.. telinga ibu ada lubang ye aiman? Aiman oh aiman.. sentiasa mencuit hati.. :D

Cik Jingga said... Best Blogger Tips

hahah..aiman2.. aiman anak tunggal ke ada adik eh?

Mrs.Yie said... Best Blogger Tips

apesal muka dia putih kutu?main bedak ke? :)

Lizan said... Best Blogger Tips

sajer la tu nyakat mama dia .. cute aiman

MulutPayau said... Best Blogger Tips

hahhaha...aiman..ada2 jer...kelakar betul...

nurpiska said... Best Blogger Tips

hehe comel la aiman..

kakyong said... Best Blogger Tips

selubang... hehehhe... pandai aiman rekacipta bahasa..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@ct n honey

dua2 kot.haha..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Cik Jingga
tkde adk lg.hehe

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Mrs.Yie
kutu yg suka bedakkan anak byk2 pastu tak ratakan k.mimi.muahahaha..

ayu jamal said... Best Blogger Tips

ayat baru tu selubang...cute bila dengar anak2 cakap mcm tu..

NzA said... Best Blogger Tips

hi.hi.hi....kelakar aiman nie...

KizZ said... Best Blogger Tips

Hihi cute je Aiman nih...

P/S : Kalau rajin-rajin sudi-sudi lah join segmen "Bloglist Xchange" and "Review Ur Blog" dari Kiz kayh

NURULHANIF said... Best Blogger Tips

lawak la aiman ni.. hehe

~SaL IjOu~ said... Best Blogger Tips

hahaha..klaka comey~ ^^

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

hahhah ikut sapa la loyar buruk dia tu yer.. ibu ke abah dia.. hihihii

Izan Ishak said... Best Blogger Tips

hahaha...aiman ni, boleh plak jadi selubang ye...

si kiut lavender said... Best Blogger Tips

hadoi...

bhagia kan dpat layan keletah bebudak..kuikuikui

Juliet_iRa~" said... Best Blogger Tips

haha..selubang..;p

anak y mak ira jaga kan..sebut cencurut jadi colet-colet..haha ;p

bdk2 kan..

Hanie_Dew said... Best Blogger Tips

giler cute aiman ni pandai loyar buruk.

chii said... Best Blogger Tips

ahahah..sakit perut chii dbuatnya..
aiman aiman :p

LadyBird said... Best Blogger Tips

hehehe.. aiman memnag kelakar..

selubang --> subang ---> lubang :P

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

lawak tol ...

comei si aiman chubby ... ;)

hyz said... Best Blogger Tips

telinga pn kutu ada lubang ek? hahha