Pixajoy

Monday, December 12, 2011

Home » Janda 18 SX

Janda 18 SX



Wah tajuk gila serius. Tak pernah aku buat. Aku saja nak test trafik!haha.


Jom layan cerita ini :


Hari telah lewat malam. Hujan turut dengan lebatnya. Yusman pula tengah menunggang motosikal untuk pulang ke rumahnya. "Adoyai..lebat plak dah hujan nie",Yusman mengeluh. Lalu dia singgah disebuah rumah yang ada di tepi jalanraya. Kawasan rumah itu sunyi sekali. 


Tuah ayam nampak dikaki, rumah itu dimiliki seorang janda muda yang seksi dan tinggal bersendirian. Janda tersebut mempelawa Yusman bermalam dirumahnya. Dia diberi sebuah bilik yang mempunyai katil yang besar. 


Selang beberapa minit, pintu biliknya diketuk dan janda tersebut masuk. "what the hell? Apa yang dia mau?" Yusman berpura-pura monolog maki hamun.


"Mahukah awak ditemani?" Janda tersebut bersuara manja sambil melenggokkan tubuhnya yang seksi. 


"Kalau ada yang sudi apa salahnya!" Yusman sudah mula menggatal.


"Baguslah..." kata janda tersebut ringkas.


"Di luar ada seorang lagi pemuda nak tumpang bermalam disini. Jadi bolehlah dia tidur bersama awak.."




* Yusman - bukan nama sebenar.











14 comments:

husnazahidi said... Best Blogger Tips

ahaha..trkna sdaa..mmg up lar trafik p.kutu lpas nie..

LYAfrina said... Best Blogger Tips

hehehe... laju jer mari sini.. hikhik.. taktik y berjaya

hyz said... Best Blogger Tips

pemuda tu mesti aiman. hehehehe. habislah yusman...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said... Best Blogger Tips

haha.. abis la meletop2 traffik blog kak kutu ni kena pengana si janda .. haha :)

puanbee said... Best Blogger Tips

hehe yusman terkono ..

puanbee said... Best Blogger Tips

hehe yusman terkono ..

Gen2Merah said... Best Blogger Tips

wakakakaka... saya bukan saja laju nak buka entri ni..... tapi laju nak hayati satu2 jalan cerita ni terutama masuk bab kat bilik tu... ahahaha...

hampeh punya ending.. bikin gantung jak.. ekekekeke (",)

Cik Rose Cute said... Best Blogger Tips

laju jugak terjah sini...hehehe..rupanya tipah tertipu....

Daddylicious said... Best Blogger Tips

kemain lagi yer...hehe

kakyong said... Best Blogger Tips

adeh.. ingatkan pk buat mini novella lagi...

bila sambungan mini novella??

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

hihii yusman dh tertipu... hihii

Hanie_Dew said... Best Blogger Tips

yusman tertipu instead of tipah tertipu. hahahahahhaha..tu la menggatal je ingatnye.

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

ahakss... ado2 ajo kutu neh ...

pic tu mcm Hannah Montana jer ... kenal sama itu HM ?

anggunpesona said... Best Blogger Tips

Mmg banyak idea le pn kutu ni. Akak ingatkan ada sambungan lagi.