Pixajoy

Thursday, December 15, 2011

Home » Blur ke Entri WW : Tak Patut! ?

Blur ke Entri WW : Tak Patut! ?



Malam tadi layan Aiman tidur awal dengan aku sekali lingkup kuak lentang. Nie dah bangun susah plak nak lelapkan mata. Majoriti dari korang masih blur dengan entri WW : Tak Patut! Nampak sangat korang tak suka benda free. Baguihnya korang!haha..


Even ramai dah yang tau benda nie, sebagai rakyat Malaysia yang prihatin (eceh), let me story u all yang masih blur.




Aku nie bukanlah peka sangat bab Free Voucher, tapi kebetulan pulak aku baca entri Kak Fida  mengatakan yang KFC bagi online voucher untuk dapatkan Free Double Zinger Burger dengan hanya print out voucher tersebut. Promosi valid hingga 15 Januari. Berangan gak la nak p redeem. Tup-tup semalam jugak di wall Facebook tertera status seperti di bawah :






Dear KFC Fans,
Due to the overwhelming response on the FREE Double Zinger Burger Combo online voucher, we would like to inform that the allocated stocks for this online promotion is FINISHED! We REGRET for any inconvenience caused and we THANK YOU for all your support. Please look out for more amazing deals from us very soon!:)


Nah aku copy paste bagi korang jelas. Tahniah pada yang dah lepas berbijik Double Zinger sebab seberapa pantas p serbu. Alhamdulillah rezeki korang. Tapi pada yang dah print out siap ink colour nasiblah KFC dah tarik balik voucher tu. Pasal apa aku kata tak patut? Korang rasa KFC munafik tak sebab mungkir janji? 

Tak sampai 1 hari KFC dah sedar yang mereka bakal bankrap dek penangan orang Malaysia yang pantang dengar benda free.hakhak..En suami kata samanlah! Wah senangnya bercakap. Redha jer la! muahaha..Dah nak p sambung tidur balik, makan Double Zinger Burger dalam mimpi lagi baguih! Daa..



 
                                               


14 comments:

Lelord said... Best Blogger Tips

hehehhee mende free laju aje la kan. klako lak kepci ni kan

LYAfrina said... Best Blogger Tips

tu la.. kt siap dh nk print... ish2

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

laaa blh pulak camni... br plan nk g.. adehhhh

Qaseh Gifts said... Best Blogger Tips

yg x dpt guna coupon free tu kira takde rezeki la. Untuk ubatkan hati, Subway ada buat promo buy 1 free 1. Coupon ada dalam suratkhabar :-)

Jue said... Best Blogger Tips

smlm gile kecoh psl mende ni beb!haha..br plan nak p tp giler bz smlm else free2 je g..tgk2 xde dah promotion hahaha

Mrs.Yie said... Best Blogger Tips

x pernah ambik tahu pun pasal baucer2 ni kutu..x tau la nape..mcm x kisah je..adoi..selalu keluar duit je manjang..ish..nak kena ambik tahu jugak ni nampaknya..rugi betul..

NURULHANIF said... Best Blogger Tips

wah bestnya kalu dapat.. xdak rezeki dh..:)

bujal X said... Best Blogger Tips

diorang lupa yang diorang nak bagi benda free kat rakyat malaysia~he~~

hyz said... Best Blogger Tips

nape sy tatau kewujudan free voucher ni? tapi kan? sy mmg x suke free voucher ni. sy segan kalo nak p kaunter nak tunjuk voucher. takut2 tak laku. wakakakakak malu lah nanti... so, sebagai org ensem, elok saya beli pakai duit sendiri. ahha

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Best Blogger Tips

haha..nasib ah kan..benda free mmg ah kena serbu!

puanbee said... Best Blogger Tips

haha sabar je lah kan tk de rezeki ..tk de kerja nak saman kfc lak

kakyong said... Best Blogger Tips

heheh.. org Mesia memang kebulur dgn benda2 free nih..

sapa lah yg bagi idea utk singer free tu kan.. ntah2 kena potong bonus.. hikhikhik.. depa patut bagi kupon buy 1 free 1 ke.. baru la ada sales..

Juliet_iRa~" said... Best Blogger Tips

haha memang xpatut pon entry ww tu sbb kan tu rmai gle org bratur kat kfc..huu

skang ni tarik blk plak..tp pizza plak wat promo kak..

chii said... Best Blogger Tips

makanan free..sape yg xnak kan..x sampai 15 jan pun..ehehe