Pixajoy

Tuesday, December 13, 2011

Home » Ending Cinta Elysa

Ending Cinta Elysa



Kalau ikutkan aku hanya mengikuti Cinta Elysa diawal cerita. Macam mana boleh ikut aku pun tak tau pasal aku tak minat sorang pun pelakon dalam drama ni. Pastu serius aku tak suka tengok muka botak juvana berlakon drama ni. Memang tak boleh blah, nampak kekok dan pelik!haha..Pastu betul jugak kata en husband ummi hanie, Aril dan Elysa tak sepadan. Macam kakak dengan adik.huhu..


Bila Elysa dan Aril dah kahwin macam tak best pulak ceritanya. Start tu aku terus tak ikut dah. Malam ni bila ending dah terlanjur TV terpasang, aku saja paksa diri tengok.kehkeh. Tak lojik langsung terutama masa mama Elysa nak suruh nikah dengan anak datin yang nama Haikal tu. Boleh pulak on the spot. Ingat kerja kawen sekarang senang ke? Tak payah isi borang? Tak payah pergi interviu? Tak payah arrange tarikh dengan tok kadi? Kalau kursus kahwin tu mungkin Elysa dah pergi. Orang ada duit boleh kot buat macam tu.


Rashid sembunyi dalam rumah pun tak ada orang sedar? Emm apa-apa jer la! Happy ending! Tapi macam banyak yang kurang. Menyesal plak aku pacak kepala tengok.









16 comments:

Jue said... Best Blogger Tips

Aku pun x pueh ht part ending beb. Mcm rush je nak abiskan kan. Pastu yg xthn nye tu, ending tu mak dia kt dia xda kat umah cuma tinggalkan brg je. tup2 bila bkak pinti, ade pulok. Pastu mcm ko ckp, knapa xde sape sdar dia kat umah. Tahan btul c rashid x kuar kencing brak mkn kan

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

kan kan kutu ... mcm byk kepelikan dlm episod last ni ...

xpe,pasni kutu direct teledrama lak yea ... lingkup suhan movies nnti..wakakaka ~ :p

anggunpesona said... Best Blogger Tips

Akak tgk juga tadi. Tak puas hati le dengan ending macam tu. Bak kata PK tak logik lansung.

tunz said... Best Blogger Tips

betul lah..byk scene yg mcm x logik je kan...huhu

fieda said... Best Blogger Tips

ye la puan kutu...suami saya pun dok membebel bebel tadi dia kata tak logik langsung masa nak nikah tu..mcm keje senang jer dibuatnya...pastu yg bab rashid tu pun tak masuk akal langsung...

ayu jamal said... Best Blogger Tips

hehe..apepown cite tu best..kita suka, suka sbb johan n fasya y berlakon..miahhhaaa

Cik Rose Cute said... Best Blogger Tips

Betul tue cik kutu...cam tak best jer ending dia....Memang tak sesuai...

Gen2Merah said... Best Blogger Tips

saya tak bleh la nak tengok drama2 ni.. nanti bergenang air mata saya.. ekekeke...

lagi2 lah kalai sinetron Indon tu.. dah lah tak logik, salu bikin sakit jiwa dgn jalan ceritanya.. ahaha..

baik tengok bola kat astro.. (",)

puanbee said... Best Blogger Tips

tak tengok langsung muahaha ,m nasib tk best ending dia kalau tk nyesal lak rasa..

Mama QS said... Best Blogger Tips

Tengok tapi tak habis sebab ambik qayyum tuisyen.... Tak langsung tengok dari mula, tiba2 tengok last episod... Blur jalan cerita

LYAfrina said... Best Blogger Tips

hehe.. y xtahan ayat " pekahwinan pelik kau ".. hihi...

hyz said... Best Blogger Tips

sy tatau pa apa sihir citer ni. sampai budak umah yang muka gengster pun layan citer ni.. budak2 bujang mat2 rempit bawah flat ni pown sebok melalak2 nyanyi lagu stacy tu. penangan citer ni... haiyoo x paham.. x paham.... eh cop2... sy terkecuali ye ....

nurbeena said... Best Blogger Tips

tgk juga citer ni tp tak la ketagih cam tgk Dhiya. Cuma ending mlm td dpt tgk.

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

haa tu la psl.. blh pulak nikah gitu... cam senang je nikah.. padahal sblm tu bkn main byk urusan nk kne buat..

sy xlayan pun cite ni.. smlm tertengok tp hubby sy mmg layan.. sggup tunggu dpn tv tiap2 minggu.. hihii

Pen Biru said... Best Blogger Tips

memang tak lojik..ingt zaman 70an ke..asal nk nikah trus panggil tok kadi..chit!

chii said... Best Blogger Tips

hehe..chii x layan cite ni..tgk pelakon mcm x kena je..lg plak asyik terlepas je..malas ar nak layan da