Pixajoy

Friday, October 18, 2013

Home » Shawl Pemberian Rakan Blogger

Shawl Pemberian Rakan Blogger



Picture waktu tengah photoshoot raya hari tu. Ni pun Aiman yang snap, ada gegar la sikit. Shawl ni pemberian Ina tahun lepas. Aku ada pakai dalam dua tiga kali tapi baru sempat nak tayang gambar posing dengan shawlnya. Segan nak enterframe selalu. Maklang kan dah tua, makin berisi, kedut pun banyak dah.haha..

Afia monyok, ibu syok sendiri!

Shawl Tribal pemberian Yana aku tak sempat gayakan lagi. Sejak dah ada anak kecik ni tak sempat kau nak melilit shawl. Sory ye Yana, tunggu tahun depan pulak kot baru tempek dalam blog.kehkeh..





23 comments:

lieyalatif said... Best Blogger Tips

betul tu, ade anak kecik ni payah nak berlilit2...kang dokong depa asek kene tarik jek ekekekeek...

muke cikpuan kutu sesuai pakai shawl..cantik jek terbentuk.....lieya pun baru berjinak2 pakai shawl.....rase muda 5 tahun gitu kakakaakakaak

*azni* said... Best Blogger Tips

cantik apa..tak nampak tua pun..

Mama Adam said... Best Blogger Tips

Hahahha. MA pun malu gak nk interprem. Sesekali apa salahnya. Blog kita kan.
Saya pun suka shawl. Lama x pakai. Leceh nk melilit time preggy. Nnti, leceh nk melilit ada anak kecik pulak =)

umi alya said... Best Blogger Tips

cantik, yalah udah si pemakainya jelitawan, pakai le apapun tetap menawan gitu..

TelingaBulat said... Best Blogger Tips

afia nomeii..muke kak kutu mcm kawan TB laa

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Eh, PK mana ada tuanya. Comel aje ni hah, macam perempuan Melayu terakhir pakai shawl gitu ... Tapi kalau nak banding ngan Afia memang ler kalah...uwahahahah...

MulutPayau said... Best Blogger Tips

Eh..eh..mananya tua..masih muda lagi tu dik...tak nampak pun kedut ..Comel. Macam anak dara lagi...
Cantik Shawl tu..sesuai sangat dipakai...

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Cantik dan manis warna tudungnya apa lagi yg menggayakan pun manis sama:)

- AZIE - said... Best Blogger Tips

afia dh pakai bju kurung dh..comelnya..bambam dia..

izan mama mia said... Best Blogger Tips

mn de kedut...cam ank dara je..tu adik ke..yg comel tuu hiks

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

akak sampai sekarang tak pandai nak pakai shawl hehehehe

ZieMarziah said... Best Blogger Tips

comei PK apatah lagi bila pakai shawl orang bagi hehehe

Nora Karim said... Best Blogger Tips

cute...:D

intanfirdaus247 said... Best Blogger Tips

Salam aidiladha!Cantiknyaaa dia..tuan badan dan shawl tu..

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

Cantik lah...colour pun nice! sy ni tak reti sgt nak pkai shawl, sllu jg beli tapi last2 tak pakai..hehe

Qhaifa Nur said... Best Blogger Tips

teringin nak cuba juga..manis

Cik Puan Rara said... Best Blogger Tips

antekknya akkkkk~

tomato oren said... Best Blogger Tips

mak aku cakap aku selekeh pakai shawl..hahahahaa...mak aku ckp better aku pakai tudung serkup a.k.a tudung malas tu...hahahaa..kalau aku bg shawl kat hang,hang kena post sume gaya hang pakai shawl tu....hahahaa...ada beraniii..

Masya said... Best Blogger Tips

afia muka x puashati .. nak shawl jugak ehh hahahaha.. xpe nanti dah gayakan tayang tau...

Nastyna said... Best Blogger Tips

MAkin bertambah seri dengan shawl ni, cantik sangat ok.

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Cantik shawl tu... Lagi si pemakainya pun nampak manis. Sepadan.

Time Traveller said... Best Blogger Tips

Dah setahun tapi still nampak baru..

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

cantiklah muni... warna shawl tu pun sesuai je..