Pixajoy

Thursday, October 17, 2013

Home » Bedtime Story For Afia

Bedtime Story For Afia



Masa dalam perut lagi ibu dah bedtime story, dah deliver dan membesar dengan bambamnya kini, haruslah kita sambung bedtime story. Pinjam buku abang Aiman sudah! Tunggu OT Raya masuk nanti baru ibu belikan cloth book.hakhak..

Ibu baca dia pun sibuk nak menyelak buku sama.

Dah habis baca kasi chance peluk-peluk
sambil warning jangan sesekali cuba nak jahanamkan.

Lepas tu kita belajar mengenal transport pulak.

Agak dah penat boleh tutup lampu dan zzzz...



18 comments:

intanfirdaus247 said... Best Blogger Tips

Salam PK..alahai comelnya tgk dia baca buku ye..hehe..campai tertido..zzzzz

Sura Mohd said... Best Blogger Tips

amboi..bukan main lagi Afia menyelak buku tu..macam pandai baca jer...:)

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

siapa ZzzzZzzz dulu agaknya... Mama ke afia...???

lizz said... Best Blogger Tips

ololo kemain comella afia ni..pipi tembam sangat ni...kecik2 dah minat buku...

TelingaBulat said... Best Blogger Tips

pndainye aifa bace buku..aifa xsaba nk g skola er hehe

adrianna syaz said... Best Blogger Tips

Assalammualaikum akk.pndainya afia nak baca buku ni..

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

Hihihi...comel Afia...InsyaAllah msti rajin ni nti baca buku...:)

Munnafendy said... Best Blogger Tips

afia..smoga mbesar dgn sihat dan cerdas ya... :)

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Bagusnya Afia ni. Kecik2 dan rajin baca buku. PK bagilah buku resepi, mana tau dah besar sikit nanti terus ada skill memasak, selamat maknya :D
Tang kena hempap buku tu bukan budak2 aje, kita2 zaman belajar dulu selalu aje kena hempap buku kalau baca buku sambil baring2 gitu!

nea lopah said... Best Blogger Tips

penat sungguh tu smpai tertiarap tidur yer....sweet sangat.

Cik Tieka said... Best Blogger Tips

itustu ptanda baik kak kalau budak ska tgk buku dari kecil..inysaAllah,Afia jd budak yg pintar kelak.. :)

Norhasniza Khalid said... Best Blogger Tips

waa... dah pandai baca buku la dia...

Zee Suhaini said... Best Blogger Tips

bagus la afia ni..senang jerk nak tido..

Shark Kay said... Best Blogger Tips

Hehe..
Comel sungguh bdk bambam ni.
Pndai btuil ibu dia reka cerita.

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Geramnya tengok muscle Fia tu PK...
Kecik kecik dah rajin yeh

Izan Ishak said... Best Blogger Tips

bagusnya afia... dari dlm perut dah cintakan buku ni.

Masya said... Best Blogger Tips

senang tdonya ibu baca buku yer.... bg sendiri pgg lg senang tdoo cepat hahahaha

CtAyue said... Best Blogger Tips

comel afia tidur niarap..hihi..