Pixajoy

Monday, October 14, 2013

Home » Afia Enjoy Tidur Macam Ni

Afia Enjoy Tidur Macam Ni



Dalam dua malam ni Afia dah mula tidur meniarap. Bila aku terlentangkan dia sendiri pusing meniarap bunyi merengek bagai sekali dua mencari selesa kemudian sambung tidur balik. Dah tak kuasa aku nak terbalikkan. Asal bagi terlentang je dia terus pusing membebel tak puas hati. Agak dah penat sebelah kanan, dia pusing kepala sebelah kiri pulak. 


Tidur pun kemain nakal. Kalau tak pusing 90 darjah atau lebih tak sah. Habis tempat tidur dia kecahkan.






11 comments:

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Jenis Alia ni... Tidur meniarap. Bagus tu Muni. Takpe. Alia dari kecik sampai sekarang tidur macamtu...

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

Ini kegemaran tidur Qayyum... Sumaiyyah dia lebih suka mengereng lepas tu mesti letakkan bantak kalau tak dia membebel... Qayyum dia belum pandai meniarap lagi, dia nak kita tiarapkan tapi kepala dia sendiri pusing lepas tu agaknya dia lenguh mula la bunyi ah...ah... suruh kita pusing balik...

Ok nak buat n3 ni pulak nanti... heheheh suka beno ciplak entry orang mama ni kan

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

Hahaha..dah pandai berpusing2 Afia tidur...nak selesa lah tu...:)

ros_reeza said... Best Blogger Tips

macam-macam gaya tidur :)

.:fyzz:. said... Best Blogger Tips

ok gak PK tido gaya cenggini.tak tekezekut then tutup dada dia..apapun gaya baby tido totap la comey..:)

Kisah Si Dairy said... Best Blogger Tips

suka tengok bby tido...:)

Cho Zila said... Best Blogger Tips

budak2ni macam2 cara nak buat dia selesakan. tapi kitani kena gak pantau selalu kan.. dulu masa anak kecik gini risaujer hati...

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Baby yg tidur macam ini biasanya lenanya panjang. Cuma pusing 360 darjah tu tak boleh elaklah..

Selamat Hari Raya aidil adha dari kakak...

Shark Kay said... Best Blogger Tips

xper ker kak tido camtu..
tkut muka dia kebawah jer.
susah lak nk bnafas nnti.
tido gaya merajuk ni.
hehehe.

CtAyue said... Best Blogger Tips

wah afia..tido cm org dh besau je gayanya.. org ckp tidur niarap bdk cerdik erk.. tkpe kot tido cmni cuma kena pastikan jgn byk sgt bantal atau kain dkt dgn muka tu takut lemas lak kan..

Masya said... Best Blogger Tips

tdo meniarap yer... lasak betul ni...