Pixajoy

Friday, October 18, 2013

Home » Masuk Longkang

Masuk Longkang



Petang tadi dah terlambat nak pergi kerja aku tertinggal hp. Entah macam mana tergerak panggil en suami suruh campak dari atas. Selalunya aku tak heran pun kalau tertinggal hp. Masa en suami campak boleh aku tak cekap sambut tepat masuk dalam longkang. En suami pun lambung tinggi sangat,dah la isteri beliau kaki bangku,mana pernah main bola jaring. Basketball jauh sekali.

Mujur la hp aku tu cap ayam. Simkad tu je la sayang banyak nombor telefon sedara dan kawan. Break time aku balik la sekejap konon nak cuba ambil hp  dalam longkang tapi usaha tak berjaya.Tahu apa Aiman kata?

"Tadi Aiman sampai nangis,nanti Aiman besar Aiman tolong ibu beli hp  baru.."

hehe..


*Cubaan pertama taip entry guna android adik aku.Gila lece...:

18 comments:

adrianna syaz said... Best Blogger Tips

Bleh tepon masuk dlm longkang..hehe..nsib baik bkn tepon mahai2 ni..

Izan Ishak said... Best Blogger Tips

alahai... masuk longkang pulak dah ke. nak mintak belikan yg baru tu...

umi alya said... Best Blogger Tips

untungnya Pn. Kutu.. nnt dpt hp baru (ulasan yg tidak membantu meredakan kesedihan, hu3)

hainom OKje said... Best Blogger Tips

ala ala AIman....anak solehah....
Weyh PK kalau OKje, cap ayam pun sayang gak tu, harta benda kitakan.... ke memang saja nak beli baru hehe

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

aduhai... macam mana boleh suruh pi baling kot ataih... tak pa dah sampai seru kena guna hp yang ada android ni...

Mama Adam said... Best Blogger Tips

Hahaaha. Kalau cap ayam pun, sayang oooo. Itulah reta.
Adam pun sama. Nanti dia dh besar, mcm2 nak dibelikan. Dia xtau mama dia nak yg mahal2 je. Hahhaah.

Sura Mohd said... Best Blogger Tips

memang nak kena beli baru la tu..hihihi..akak pun pakai hp cap ayam gak...tunggu rosak baru carik yg baru..selagi boleh pakai.kita pakai..hihihihi..:)

TelingaBulat said... Best Blogger Tips

alalala aiman ;)

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Bagusnya Aiman...dia nangis sedih-sedih mungkin sebab terasa happy dalam hati maknya boleh beli handphone baru kot?

MulutPayau said... Best Blogger Tips

Alahai Siannya....
Kena beli tepon baru tu.....tapi betulkan, tepon boleh beli..yg sayangnya simKad tu...

ZieMarziah said... Best Blogger Tips

alololo sweetnya aiman :)

intanfirdaus247 said... Best Blogger Tips

sayabaca pon tergelak sebab duk imagine gaya sambut tu…sekali tup termasuk longkang..kesian pon ya..sabar ya puan kutu..

Masya said... Best Blogger Tips

lahhh... pakai hp mmg leceh sikit.. kdg buat jugak.. klu dah bosan..

Nastyna said... Best Blogger Tips

Huk aloooooh Aiman mu ni sangat lembut hati, tersentuh akak ni tau (akak??)

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Cap ayam pun Muni... Sayang gak. Hehe... Dah suruh beli yg baru tu.

Time Traveller said... Best Blogger Tips

adakah di longkang tersebut ada air? atau longkang kering tapi berlumut hijau.. huhuhuu..

sejuk hati mak bile anak kata macam tu.. moga aiman menjadi anak yg soleh besar nanti amin..

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

ololooo aiman... suwitnya kamu ni sayang..../

CtAyue said... Best Blogger Tips

alala comelnya aiman ckp camgitu... bagus aiman.. ada ciri2 anak yg bertanggungjawab besar nt nih.. longkang ada air ke? emm sygkan simcard la kan..