Pixajoy

Wednesday, October 16, 2013

Home » Photoshoot Raya

Photoshoot Raya



Alhamdulillah raya haji kali ni semua famili en suami berkumpul. Sorang pun tak miss. Walau en suami cuma tiga beradik, bukan senang juga nak bagi cukup korum macam ni. FIL tempah photographer untuk photoshoot raya versi sempoi je. Lokasi photoshoot dekat 'Rumah Tok Su' area Taman Rimba. Sesi dibuat seberapa pantas dalam keadaan sedikit berlecak sebab baru lepas hujan. Yang penting kita enjoy!


Snap terakhir gambar Aiman secara solo. Masa ni gerimis mula mengundang, aku dan Afia dah berteduh dekat tangga 'Rumah Tok Su'. Aku sempat zoom dari jauh guna cik pink murah aku tu la.




19 comments:

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

Kira meriah lah tu semua dpt balik..siap ada sesi bergambar..hehe:)

Cik Tieka said... Best Blogger Tips

amboi..raya sakan kak PK sekeluarga:)
btul tu kak, bkn senang nk bkumpul dgn family, kalau dah ada family masing2 lagilah susah.

CtAyue said... Best Blogger Tips

seronok kan kalau dpt berphotoshoot cukup semua ahli..cam saya ni mmg jauh sekalilah dpt bergambar penuh satu ahli famili..huhu...

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Wah, sakan beraya PK siap ada photoshoot gitu. Bestlah semua ada berkumpul. Bukan senang nak berkumpul sekeluarga bila dah beranak pinak nih. I sambut kat KL aje dgn my sis's family dan mak. Goyang kaki tengok movie aje kat TV. Kesian, kan!

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

Wah... siap photographer lagi.... x sabar nak tgk gambar le pulak

Mama Adam said... Best Blogger Tips

Bestnya ada photo shoot. Kenangan

Sura Mohd said... Best Blogger Tips

Salam Aidiladha Pk..wah3..meriahnya raya...bukan main lagi Aiman tu posing yea...kaksura tak sempat pun nak bergambo semalam..huhuhu..

husna zahidi said... Best Blogger Tips

syoklaa semua dapat berkumpul..jadi meriah rumah..hehehe..

MulutPayau said... Best Blogger Tips

seronoknya dapat kumpul ramai2..
akak tak sempat nak berkumpul macam ni....masing2 kerja dan tak dapat cuti...

Haryati Faizal said... Best Blogger Tips

seronok klu dpt amik gamba ramai2 kan...kenangan

Norhasniza Khalid said... Best Blogger Tips

meriahnya raya dia... :)

Cho Zila said... Best Blogger Tips

syiok raya nampaknyer...

transformed housewife said... Best Blogger Tips

kami biasanya masa raya haji mmg tak bergambar lansung.

Marya Yusof said... Best Blogger Tips

As salam Murni,

Time raya nilah semuanya berkumpul sekeluarga kan... insha'Allah tahun depan kita raya kat Malaya..! Yeayy! hehehe :))

lizz said... Best Blogger Tips

waa..bestnyer ader photoshooot kiteorang raya taun ni tak sempat busy kat dapur...hehe..
Selamat Hari raya Aidiladha...

TelingaBulat said... Best Blogger Tips

wahh betul2 raya sakan ni..siap ber photoshoot

Izan Ishak said... Best Blogger Tips

bestnya dpt buat photoshoot raya... meriah!!!

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Wah dahsyat tu PK siap sewa photographer....Lepas ni sure buat apa tu Fotopages ke...kan...

Masya said... Best Blogger Tips

lah yg murni tangkap gambar bontot aiman wat per?? motipp nak tunjuk fotografer eh... sopan aiman berbaju melayu