Pixajoy

Monday, October 07, 2013

Home » Eh, Ibu Jumpa Ni!

Eh, Ibu Jumpa Ni!




Sila percaya yang sebelah kiri tu Aiman. Agak-agak baju ni boleh turunkan lagi tak dekat adik kepada Afia?muahaha...




18 comments:

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

betul ke aiman tu... apa lain bebeno...

Masya said... Best Blogger Tips

lainnya muka aiman.... jauh beza...

lieyalatif said... Best Blogger Tips

laaa baju yg same ke tu...nampak mcm baru jek....bagus betul kire pandai laa jage baju bajan nieh....

in sha Allah tgk care cermat puan kutu jaga baju2 ni mmg ade potensi diperturunkan pada adik2 yg lain plak heheheeheh

Shark Kay said... Best Blogger Tips

eh..
heheh..
mak dia minat pink nie.
tu yang sama tu.

Ena's Stories said... Best Blogger Tips

baju masih terjaga...masih nampk baru...
muka aiman ngan adik da sama pun..

Cho Zila said... Best Blogger Tips

baju budak2 tak lama ngatkan kita pakai.. rasanya bolehtu...

Norhasniza Khalid said... Best Blogger Tips

boleh pakai tu... muka berbeza ye mereka.. hihi..

Marya Yusof said... Best Blogger Tips

As salam Murni,

Lainnye muka Aiman masa baby :))

Takpe baju buat turun-temurun, baju abg Iman pun Nasuha pakai... baju masa Iman baby tu mmg bwk ke sini, mcm tau2 nak ade baby kat sini...hehehe...mmg dlm perancangan!

Ummi Iman said... Best Blogger Tips

Mcm tak percaya tu Aiman, sebab slim ;) berbeza dgn Afia.. :)

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Aiman pakai pink masa kecik2 dulu? Ni mesti maknya beriya nakkan anak pompuan nih... Oklah boleh bagi Afia baju tu. Baju cam ni sedap pakai, berangin aje...macamlah saya tahu apa rasanya!

ZieMarziah said... Best Blogger Tips

hahaha betul ke ni?abg aiman dari kecik sampai besar maintain comel:)

MG schmidt said... Best Blogger Tips

mmg baju trun temurun ni biasa je ..hehe

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

lain bebenor Aiman masa baby...mcm sama je rupa depa...comel! :)

lizz said... Best Blogger Tips

la baju sama ek.,bagusla boleh pakai balik elok lagi tu..
await lain beno muka aiman ni...
tapi mata dedua sama...

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Aiman ke tu....ada beza tang mata dan sikit tang hidung!...

TelingaBulat said... Best Blogger Tips

dulu TB kecik2 pn baju TB duk turun kt adik TB..we share everything..hahah jimat kn ibu TB..ala salkan boleh pakai kn..now kucing TB lak yg pakai hehe

CtAyue said... Best Blogger Tips

aiman ke tu...lainnya..hihi..

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

lain betoi aiman masa kecik ye.... comel sungguh!