Pixajoy

Monday, October 07, 2013

Home » Dah Mula Tunjuk Minat

Dah Mula Tunjuk Minat



Sekarang si bambam dah banyak akal. Semalam kan masuk buai takmau, tidur bawah pun takmau. Tidur sekejap dah jaga. Sekarang ni asyik nak ajak kita main. Bila tak layan dia mula la jerit sampai bingit telinga. Aku bawak masuk bilik sambil lepak-lepak. Ibu baca dia pun sibuk nak join. Apa yang aku baca yang tu yang dia nak. Tak bagi siap potpetpotpet mintak ke kita. 







Tak berkelip mata dia tengok risalah drypers ni. Dah rupa budak besar sangat.
Nanti ibu belikan Afia cloth book ye.





17 comments:

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Geramlah... memang macam dah besar sangat dan macam faham bila tengok dia khusyuk membaca:)

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

saya tgk gambar afia ni, asyik duk nmpk aiman je.... dari sisi, mmg duk terbayang mcm aiman yg tgh tgk buku tu.. hihii

lieyalatif said... Best Blogger Tips

amboi afia...kecik2 dah jadi ulat buku nieh...rajin2...moga besar nanti pun jadi budak rajin membace key....

lieya geram tgk tangan montok afia genggam buku tu....rase nak geget2 hah heheehehe

lizz said... Best Blogger Tips

kemain kusyuk dia tengok buku tu...geram tau nengok...budak2 kalo tengok gambar vceria2 warna warni...memang suka sangatl la dier...jangan koyak yer afia sayang...

lizz said... Best Blogger Tips

kemain kusyuk dia tengok buku tu...geram tau nengok...budak2 kalo tengok gambar vceria2 warna warni...memang suka sangatl la dier...jangan koyak yer afia sayang...

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Macam terror aje si Afia ni membaca. Belilah buku masakan, mana tau dah besar nanti leh jadi chef ganti mak kat dapur ~_^

.:fyzz:. said... Best Blogger Tips

alooo..baca apa tuh nak...??mmg kena beli bahan bacaan dh nih..hehe

LYAfrina said... Best Blogger Tips

waa... dia semakin teruja nak teroka dunia..

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

oh tidak aunty mama memang geram kalau tengok gambar si bambam ni... rindu kalau tak tengok

Masya said... Best Blogger Tips

hihihi.... kemain kusyukkk

Shark Kay said... Best Blogger Tips

waaaaa.
bambam dh pndai baca ler..
hehe..
gaya dah ada tu kak.

ibuayu said... Best Blogger Tips

comelnya..pandai pegang lak tu

Ummi Iman said... Best Blogger Tips

Itu kesan ajar Abg Aiman masa Afia dlm perut agaknya.. bagusnya. Semoga rajin membaca sampai besar nanti ya

ZieMarziah said... Best Blogger Tips

wah afia dah pandai pegang buku..memang dah ada gaya ni

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Bagus PK utk perkembangan dia....selalu selalulah bacakan buku tuk Afia...nanti cerdik budak tu

TelingaBulat said... Best Blogger Tips

tgnnyee geram..pndainye die pegang buku..akak kne beli buku baby yg keras tuh..hah lg ske diee membaca.da besar jd ulat buku le tu

CtAyue said... Best Blogger Tips

comel gaya afia pegang buku..hihi..demand nk soft book yg kaler2 tu ngn ibu tu agknya..hihi..