Pixajoy

Thursday, October 10, 2013

Home » OKBB Prestige Card

OKBB Prestige Card



Masa aku pregnant hari tu, dekat nak beranak gak la tengah shopping dekat Tesco ada satu makcik cina ni paksa aku isi borang untuk membership OK Baby. Beria kata dapat free gift, aku pun pulun isi nak dapat benda free punya pasal. Padahal dapat wet tissue kecik macam tisu muka yang 30sen tu je.haha..Berbulan isi 3 or 4 hari lepas baru terima kadnya. 


Siap dapat voucher. Ingatkan boleh guna untuk beli baju si bambam kat mana-mana pasaraya yang ada brand OK Baby, rupanya untuk belian online je. Jenguk-jenguk web OKBB Online sorry to say langsung tak menarik. Maybe masih baru kot. Alhamdulillah selamat duit aku.hakhak..


BTW TQ OKBB, yang Pocoyo ni comel. Aku simpan dulu, nanti kalau dapat pindah rumah sendiri baru aku lekat kat bilik Aiman or Afia, berangan!hehe..





12 comments:

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

oh! kena beli on9 lah ya baru dpt diskaun...klu pocoyo tu mmg comel..sy pun suka:)

Ayu Zan said... Best Blogger Tips

kena tunggu website dia lama sikit la kan kak..kot2 ada yg best dia uplod nnt..

Norhasniza Khalid said... Best Blogger Tips

seronoknya, jom shopping..

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

yg pocoyo tu comel la pulak

Noe said... Best Blogger Tips

ooo diaorg nk promote website la tu ...tp ok gak leh dpt voucher n discount....

Ummi Iman said... Best Blogger Tips

Mcm tu pula cara nak beli.. Tak sangka ok baby ada kad ;)

.:fyzz:. said... Best Blogger Tips

mcm2 la strategy org meniaga kan...ok bby ni ada bju yg cute2 gak

hainom OKje said... Best Blogger Tips

yang bestnya tak de yg berkenan tu kan PK hehe kalau berkenan bukan murah 2 barangnya sure kena tambah duit!

Mummydearie said... Best Blogger Tips

UIsh PK, sekali pandang cam OKB (orang kaya baru) gitu... takpa, tak dpt buang duit beli online, gi aje kat kedai..kan ada member card skrg ni...tak dpt diskaun mungkin dpt point ... *jin bertanduk tgh menghasut orang*

Masya said... Best Blogger Tips

Macam2hal nak tarik minat huhuhuhu

MulutPayau said... Best Blogger Tips

Kalau tak de yg berkenan..mmng selamat duit..hihihi

Nastyna said... Best Blogger Tips

Den pocoyo akan dapat tampal benda tu nnt :D