Pixajoy

Monday, October 28, 2013

Home » Listing Persediaan Solid Food Afia

Listing Persediaan Solid Food Afia



Eh minggu depan nak kenalkan Afia dengan solid food baru ibu hegeh-hegeh nak shopping. Esok petang baru nak terjah Manjaku cari segala keperluan. Malam ni baru nak buat listing. Afia jangan jadi susah makan macam abang Aiman masa baby sudah. Ibu dah excited ni.hehe..

So far ibu berhajat nak belikan Afia :

  1. Set mangkuk, sudu, cawan
  2. Waterproof Bip 
  3. Training cup
  4. Feed Feeder
  5. Periuk kecik untuk bubur
  6. Blander baru
  7. Mangkuk bertutup siap sudu untuk travel.

Kita tengok je nanti apa yang ibu bakal beli.

Are u ready?




12 comments:

Cik Tieka said... Best Blogger Tips

Afia dah mula tumbuh gg ye kak? untunglah Afia dpt set makan baru.. jelez mkcik kat sini .huhu

umi alya said... Best Blogger Tips

byk tul list yg ibu buat ntuk afia, untungnya..

.:fyzz:. said... Best Blogger Tips

amboi ibu afia..semangat..itu la yang kita mau dengar..heheh..pepun..kalau kita masak sedap2 baby pun suka..fyzz dulu suka wat puree..segala mala..then letak lam peti ais..then..mix kan ..

Zee Suhaini said... Best Blogger Tips

dah boleh makan solid food yer..makin comel la lepas ni..rajin ibu buat list bagai..

izan mama mia said... Best Blogger Tips

wah dh masok 6 bln dah afia...

pegun tgk paha berlipat afia..hihi

aizamia3 said... Best Blogger Tips

masa dak Nuha dulu pun, siap beli blender baru, sampai sekarang blender tu khas utk dia je.. tak guna untuk tujuan lain.. hehehe..

Mummydearie said... Best Blogger Tips

I pun sikit punya excited bila anak dah boleh mamam solid food but then, maknya aje terover excited, anak biasa-biasa aje...

Nastyna said... Best Blogger Tips

Tengok peha dia tu, berketul-ketul..geramm nak geget. Ibu punya semangat ni nak shopping yer.

Izan Ishak said... Best Blogger Tips

panjang juga listnya tu... beli jgn tak beli ye ibu.

MulutPayau said... Best Blogger Tips

Afia beruntung sbb ibunya rajin...tentu makin bersemngatlah tubuh Afia lepas ni...

Masya said... Best Blogger Tips

tu dia.. anak dara punya pasal ibu semangat beli barang utk solid food dia..

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

xcited afia nk mkn nanti.. :)