Pixajoy

Monday, October 28, 2013

Home » Lepak-Lepak Konsert AF

Lepak-Lepak Konsert AF



Wah dah berminggu konsert AF, kali ni baru berkesempatan tengok. Teruja sangat la kan nak tengok sebab peserta bergandingan dengan artis. So so je la, lagi-lagi Si Nabila tu. Aiman siap ejek gaya tangan dia nyanyi lagu keliru. Sapa la yang otak geliga sangat undi dia dok tempat teratas. Buta seni sungguh.hakhak..

Dalam dok pujuk-pujuk suruh Aiman tidur awal, tewas juga Aiman kira-kira pukul 10 lebih. Malam ni je kasi chance, kalau tak pukul 9 dah wajib pejam mata. Sambil aku layan AF, sambil aku lipat baju, sambil basuh baju, sambil kemaskan baju, sambil sidai baju, baru bermanfaat sikit aktiviti lepak aku ni. 

Si bambam Afia tu pulak aku bentangkan toto depan TV dia asyik la dok buat aksi guling-guling hindustan. Bila ibu agah senyum-senyum pastu sambung semula aktiviti dia. Dah expert meniarap dan terlentang dah sekarang. Kemain la dia tunjuk hebat. Gasak la nak, janji behave sepanjang ibu bereskan kerja. Tak lama lepas Aiman terlena, Afia pulak ikut sama. Dah letih guling agaknya tengok-tengok dah lelap. Tak perlu upah nenen atau tepuk.









8 comments:

Cik Tieka said... Best Blogger Tips

sy pulak x layan sangat dgn AF ne kak, kalau dah xda wayang best yg main pastu org rumah nk tgk AF, tpaksa la tgk jgk.hehe. amboii Aiman pandai da mgkritik ea.. ada impian nk jd pengkrtitik AF seterusnya ker?? huhu

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

Semenjak AF baru ni jarang layan..tak tahu plak knp...hehe..:)

CtAyue said... Best Blogger Tips

hihi.. sy langsung tak layan AF..dah takde feel atau aura nak nengok AF baru ni..kiki

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Langsung tak tengok AF kali ni. Macam hambar aje. Biasalah kalau dah undian sms, ramai juga yang minat membuta tuli sahaja.

Nasib baik Afia tak meragam, boleh nari-nari sendiri ala hindustan, dapat mak buat kerja semua-dalam-satu kan!

misz sheyla said... Best Blogger Tips

xlayan af..mcm mengarut aje skang ni..huhuhu..baik layan karoot komedia walaupun dah ulang tayang 10 kali tu

Norhasniza Khalid said... Best Blogger Tips

boring tengok AF.. hihi, layan movie.. hihi

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

xda astro.xleh tgk af.. :-)

Masya said... Best Blogger Tips

tgk jugak... sy langsung x tgk kikikiki