Pixajoy

Sunday, October 27, 2013

Home » Aiman Penat

Aiman Penat



Aiman boleh dikatakan tak pernah tidur siang. Ada saja aktiviti dia. Tengok TV, makan, main game, yang tu je di ulang-ulang. Kadang-kadang dia main gak la senapang pistol dia, tembak-tembak perang satu rumah. Dah petang around above 5pm baru ibu benarkan dia ke playground untuk sesi pecah peluh.


Kelakar pulak tengok dia tertidur baik punya mulut muncung siap peluk botol air. Ibu yang takde keja pun apa lagi cari la kerja sambil gelak pelan takut misi tak berjaya.haha.. Dua kali snap memang tak sedar langsung. Ni kes penat baru balik rombongan tak hilang lagi kot.


"Ibu ni tak senonoh tangkap gambar Aiman, kalau Aiman pakai baju takpe jugak, ni Aiman tak pakai baju..". Macam selama ni dia biasa sangat pakai baju ye dak. Abaikan je perut buncit dia tu!








15 comments:

Mama Adam said... Best Blogger Tips

Samalsh! Adam pun x tidur siang. Itu yg kalo x ke mana2 time weekend, kesian sgt kt dia. Semua benda dah main kt rumah, sampai mati kutu apa nak dibuat.

Haha... Ibu edit letak baju :p

Nastyna said... Best Blogger Tips

Yang peluk botol air tu tak tahannya. Penat sangat la tu kan. Sleep is the best cure, good for him.

mama ila said... Best Blogger Tips

Hehehe..amboiii..lena tido yer sambil peluk botol...

♥♥azatiesayang ♥♥ said... Best Blogger Tips

Mmg penat sgt Aiman ni..sampai ibu snap gambar pon dia tak sedar...!!

umi alya said... Best Blogger Tips

kalau dia tengok gambar ni mesti terkejut..

Norhasniza Khalid said... Best Blogger Tips

memang kepenatan betul ni. kesian dia..

Cik Tieka said... Best Blogger Tips

amboii dik Aiman tido kelako jgk..siap jadikan botol bantal peluk .hehe :P

NzA said... Best Blogger Tips

Kesiannya. Lena sungguh dia tidur.

eita said... Best Blogger Tips

khusuk nyer tido...
memang letih sangat2 lah ni

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Haha....walaupun muncung tajam tetap come le PK hehe....
Bab gambar Aiman selalu tak pakai baju tu mmg okje setuju.......hehe

tomato oren said... Best Blogger Tips

hang ni kejam la..amek gambar aiman seksi...hahaa

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

ahhaha..comel je Aiman tido...:)

Mummydearie said... Best Blogger Tips

My eldest pun memang tak reti tidur siang kalau hari cuti. Aiman memang memanjang aje posing seksi tau. Sure penat sungguh dapat pergi outing sendiri kan.

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

mmg penat betoi ni.. sampai peluk botol.. hihii

Masya said... Best Blogger Tips

ni mmg bebtul penat ni... sampai mcm tu sekali lenanya... iyerlah ibu ni suka tangkap gambar seksi kan..