Pixajoy

Monday, October 14, 2013

Home » More Than, Less Than

More Than, Less Than



Dah Isyak pun tak bertolak balik kampung lagi. Malas je rasa, badan pun penat-penat. Nak balik sehari dua berkemas macam nak balik dua minggu. Rajin update ni sebab CPUV tengah on going, jangan last-last kredit dapat satu sen ja macam hari tu. Bila nak merasa cashout?haha..

Aktiviti Aiman semalam. Aku download dan print dari internet. Belajar more than and less than. Mudah je ni, nombor pun dari 1 sampai sepuluh je pun. Ibu cuma nak kenalkan Aiman dengan simbol more than dan less than. Aiman pun kata benda ni kacang!huhu..




Tahun depan Aiman dah darjah satu. Ibu kena la gigih home schoolkan si chubby. Semoga diberi kelapangan masa dan kerajinan yang tak putus. Untuk Afia pun dah kumpul banyak bahan, tunggu dia besar sikit je nak start, jangan hangat-hangat taik ayam sudah!hiks..









11 comments:

Amanda Suria said... Best Blogger Tips

Laaa...ingatkan dh sampai dh...

Cik Tieka said... Best Blogger Tips

salam kak PK,slmt myambut hari raya korban ^__^

Ummi Iman said... Best Blogger Tips

Rajin PK. Abg Aiman pun rajin juga :)
Salam aidiladha buat PK sekeluarga

Mama Adam said... Best Blogger Tips

Hahahah. Bagus! Saya pun banyak bahan. Cuma... jgn hangat2 tahi ayam. Sejak bersalin ni, mmg x tgk buku dah si adam. Dia pun sama pantang. Sekolah pun jarang pergi sbb x sempat papa nak uruskan. Papa baliknya malam. Insya allah, lepas ni semuanya akan normal kembali.

husna zahidi said... Best Blogger Tips

bila masa yg berkualiti di luangkan, kami sebagai anak pasti gembira..=)

goodluck aiman!!

anyway #SalamAidiladha buat kak murni dan keluarga..=)

transformed housewife said... Best Blogger Tips

Sempat balik kampung ye. Selamat HAri Raya Aidil Adha.

CtAyue said... Best Blogger Tips

hihi..chayookk.. aiman boleh..syok kan printout then bg anak buat..ayu pun suka wt cmtu..hbs ink paper pun takpe..haha..

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Oh, si Aiman chubby ni baru 6 tahun yek? Ingatkan sebaya ngan si Abang saya.

Yeah, Aiman kidal! Boleh angkut satu orang lagi masuk jadi club member!

TelingaBulat said... Best Blogger Tips

aiman ni kidal ikut kak kutu ke?

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Teringat balik pasal bab ni...Bagus Ibu aiman....rajin mengajar anak...

Masya said... Best Blogger Tips

okk good adam.. chaiyoookk ibu