Pixajoy

Thursday, November 24, 2011

Home » Wallet Dari Minah Ngok Ngek

Wallet Dari Minah Ngok Ngek



Semalam sebelum pergi kerja aku jenguk peti surat. Ada bungkusan dari Minah Nok Ngek. Ini hadiah kemenangan Contest Mari Berpantun. Pantun ucapan harijadi untuk beliau dari aku yang gila pantun nie telah terpilih sebagai pemenang.


Taraa..jom tengok apa yang aku dapat,



Sepatutnya yang dijanjikan Guess purse, tapi aku terima purse panjang Louis Vuitton Paris, Made in France lagi..Macam la ori.haha...Tapi cantik..Mabeles jer hadiah aku dapat. Memang hadiah mabeles jer pun aku suka join.haha..


Aku malas tahap agung nak snap picture. Terima kasih minah ngokngek & deezeeshop blog. Pergi serang minah ok!


Bye..







                                               


12 comments:

azam said... Best Blogger Tips

1000 tahniah....kira macam Malaysia lah ni.....menang hadiah yg terbaik

Pen Biru said... Best Blogger Tips

WALAWEH...dapat hadiah..

Cik Jingga said... Best Blogger Tips

wah..congratz sis..!!! hehehehe

So Shy Lady said... Best Blogger Tips

murah rzeki PK, nape tak tepek gmbar? nk tngok jugak rupa hadiah tu ;D

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Best Blogger Tips

puan kutu kalau bab berkreatif mmg dia tere ah..pantun lah..cerpen hikayat lah..tahniah dpt purse mabeles tu!

nurbeena said... Best Blogger Tips

murah rezeki, dpt dh hadiah

MiNaH nGokNgEk said... Best Blogger Tips

alhamdulillah....selamat sampai....sori ye lambat hantar

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

wah best ni.. tahniah muni..

puanbee said... Best Blogger Tips

hhee nice nick name , nanti terjah dia ..

Wanie said... Best Blogger Tips

banyak nye akak menang, ni jeles ni..

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

tahniah ... den pun suko purse jenis pnjg neh ... :p

lau rajen join ga/contest byk2 , mesti mengena at least 2-3 ke kan ..

lawo header blog ;)

Myra Jay said... Best Blogger Tips

Woww!! bestnyer..
Tahniah ye.. :-)