Pixajoy

Tuesday, November 08, 2011

Home » Ending Drama Soffiya

Ending Drama Soffiya



Episod semalam Fiona mati tercucuk paku tu kiranya mati dengan kejam gak kan? Walaupun puas hati, timbul kesian pulak bila tengok Fiona dah baik. Dia pun dah menyesal dengan perbuatannya. Tapi aku still tak puas hati tak siapa pun tau angkara Fiona yang sebabkan Soffiya keguguran. 




Hari nie peminat Soffiya mesti ternanti-nanti apa kesudahannya kan? En suami yang tak berapa ikut drama nie pun excited nak tau ending. Amacam puas hati? Aku dah agak yang baby tu anak Ilyas. Geramnya Ilyas dok sedih macam Fiona tu baik sangat. En suami emo. Beliau kata tak kira la anak Ilyas ke tak, bini dia dah curang dengan orang lain.haha..


Aku agak kecewa akhirnya Soffiya memilih Kamal. Aku mengharapkan Kamal mati.kehkeh..Tapi kalau tak mati, ada baiknya Soffiya bersama Kamal. Yang lepas biarlah lepas. Kalau tidak entah apalah nasib Kamal, harta berjuta pun tak guna, dah la anak mati, kaki pulak kena potong. Kalau Soffiya pilih Ilyas, kesian orang tua tu ekk. Ilyas masih muda, petik jari pun boleh cari pengganti..hehe


In short, ending Soffiya akan lebih best kalau Kamal meninggal.haha. Ujian Allah tu sama hebat dengan rahmatnya. Esok kita layan Tentang Dhia plak..







                                               




14 comments:

husnazahidi said... Best Blogger Tips

xmaw kamal mati..hehe..biaq soffiya bhagia ngan kamal..ilyas bleyh cri len..

p/s-minat laki tua..sbb 2 r..haha..

Totie@Tomy said... Best Blogger Tips

hehe saya pun pk ending macam awk..hehe ingat kan kamal mati rupanya tak jodoh kamal dengan sofiyya kuat..hehe

Gen2Merah said... Best Blogger Tips

ahaahaha.. kamal, cepat2 lah ko meninggal dunia... tak syiok kalau kamal ada dalam jalan cerita tu.. ekekeke

LYAfrina said... Best Blogger Tips

hehe..ending y sungguh suspen.. ingatkan surat ilyas tu meluahkan prasaan dia pd soffi..rupanya tak pon.. apa2 pon..menarik gak ending g2 pon..mnunjukkan ksetiaan isteri pd suami... tp rsa ksian sgt kt ilyas... n fiona gak... ye la.. rupanya fiona mgandungkn ank ilyas..

Nur Farah Hani said... Best Blogger Tips

haha.. fara pun frust sebab kamal tak mati.. hope sofiya ngan ilyas.. ilyas gentleman giler kowt.. sedih gile bile cinta tak bersatu.. haha.. dulu mereka pernah suke same suke kan.. T__T..

tapi nak wat cam mane.. da nasib sofiya ngan lelaki tue. da tersayang katekan.. hehehe.. :D

hyz said... Best Blogger Tips

sy sokong soffiya pilih kamal.... ilyas tu mcm lelaki tak de pendirian je... keh3..... jarang tgk citer ni....

Aien Not Alien said... Best Blogger Tips

ending yang best jugaklah...heeee..

cik fatihah said... Best Blogger Tips

ohoo..thanks for the info.
Semalam tak dan nak tengok.:D

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

ending dia best jugak.. hihii

xsabar nk tgk cite br mlm ni.. hehee

SYaMiLa said... Best Blogger Tips

kak sya suka ending...mmg dh agak kamal selamat dn gembira bersama soffi...he3..

tp bab fiona mati tu mmg tk best...sebab masa tu dia mmg dh baik kan...huhuhu...

chii said... Best Blogger Tips

okla..chii puas ati ngan ending semlm..ok per..lg plka dia mmg cinta n sayang ngn sofi kan

chii said... Best Blogger Tips

kalo watak fiona aritu di komakan pun ok gak kan..kan dia ada kata sayang n menyesal sebab x sempat nak tunjukkan kasih syg dia

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

alamak ... mmg zero langsung pasal drama ni... huhuhu ...

kakyong said... Best Blogger Tips

xdan nak tgk pun semalam.. anak2 gila nak layan kartun.. :p

itu jer kesudahannya.. memang x puashati lah kan, sbb rahsia sofiyya keguguran tu tak terbongkar..