Pixajoy

Tuesday, November 01, 2011

Home » Update Blog Koleksi Kisah Dongeng

Update Blog Koleksi Kisah Dongeng



Very very short update, dah lama rasanya tak menulis. Lately selalu saja buat-buat tintong. Petang tadi masa tengah rehat di opis, sempat aku merapu dengan sebuah lagi kisah dongeng. Kalau sudi jom la baca...


Kisah Dongeng Seth Tan dan Pokok Kacang.


Oklah, Aiman dok sibuk nak tengok Hantu Bonceng. Dah berapa kali dah tengok aku pun tak tau..Bye!





9 comments:

Awan Biru said... Best Blogger Tips

Lawak.
Betul, kalau nak duit, kenalah kerja. Duit tak ada kalau kita duduk saja.

Pen Biru said... Best Blogger Tips

layanzzz..

mamaNoriz said... Best Blogger Tips

time boring2 mmg best layan hantu bonceng tu...hehhehe

Juliet_iRa~" said... Best Blogger Tips

heeee...hantu bonceng juga menjadi pilihan hati..;p

puanbee said... Best Blogger Tips

seth tan ?

haha aiman dengan hantu bonceng , tp una dengan bini2ku gengster .. apa lah yg dia suka sgt pening

LYAfrina said... Best Blogger Tips

hehe..nnti nk g baca ksh dongeng tu

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

hantu bonceng tu best ke.. aiman dh byk kali tgk.. sy skali pun blm.. hihii

Wanie said... Best Blogger Tips

tak sempat lagi ni..malam2 kang eh =)

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

nnti sy cari masa lapang utk baca semua kisah dongeng nukilan puan kutu...yezzaaa ~