Pixajoy

Sunday, November 20, 2011

Home » RM 100 Untuk Cabaran Juara Bebel!

RM 100 Untuk Cabaran Juara Bebel!


” Saya sertai contest komen dan menang khas untuk support Puanbee.com dalam perjuangan merebut Gadjet Impiannya”

Aku pasti ramai yang dah tahu tentang kontest gempak dari denaihati yang memberi peluang kepada para blogger untuk mendapat gadget impian mereka. Sana sini dok kempen macam pilihanraya. Meriah jer, aku suka.haha..


Merasakan diri tak mampu menggapai setinggi impian macam mereka yang join, ditambah aku nie buta gadget, aku sedaya upaya berusaha menjadi sahabat maya yang prihatin. Eceh! Sebenarnya nak cakap kalau aku dapat RM 100 pun jadilah..keke..Ok fine, dapat backlink pun dah syukur! 


Puan bee anjurkan Contest Komen dan Menang yang memberi ganjaran RM 100 kalau membebel tak henti-henti dalam entri Gadjet Impian. Selain tu ada juga 4 hadiah pedometer sebagai saguhati. Hadiah mungkin ditambah kalau ramai yang join. Korang yang kuat bebel jom join aku membebel kat sana. 

Ini hanya sokongan kecil dari aku untuk puanbee yang dah banyak memberi tunjuk ajar sepanjang aku berblog. Sama-sama kita bantu puanbee capai impiannya untuk memiliki Samsung Galaxy S||. Minta tolong korang semua like dan share semua button dalam entri Gadjet Impian. Pembaca setia blog nie mesti tolong kembo puan kutu tau. Wajib! haha..Kalau baik hati lagi komenlah banyak-banyak! 


Terima kasih semua..



” Saya sertai contest komen dan menang khas untuk support Puanbee.com dalam perjuangan merebut Gadjet Impiannya”






12 comments:

Wanie said... Best Blogger Tips

ok contest ni..hehe..untuk support contest lain..dasyat2..good luck akak..

Cik tikah said... Best Blogger Tips

all the best :)

NzA said... Best Blogger Tips

gud luck...bebel jgn xbebel...akak dok membebel kt rumah je nie........

MulutPayau said... Best Blogger Tips

good luck...

nurbeena said... Best Blogger Tips

Gd Luck

NURULHANIF said... Best Blogger Tips

hehe.. good luck puankutu yea.. sy sokong..:)

hyz said... Best Blogger Tips

bantu kawan2 mana tau dpt rm100 ye tak? keh3.... pn kutu mmg suke join contest2 ni.... gud luck.. chayok2.... ( siap menari pom pom )

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

good luck muni... sm lah.. sy pun buta gadget jugak.. hihii

puanbee said... Best Blogger Tips

terima kasih kutu , jasamu kukenang hehe ..jom kempen , majulah contest untuk puanbee..

erk kena mengana tak ?

husnazahidi said... Best Blogger Tips

all the best..^^

huhu..x kuat bebel..

ayu jamal said... Best Blogger Tips

harap menang ye

chii said... Best Blogger Tips

perghh...hebat sungguh kempen yg dilakukan..ehehe..ape pun..selamat maju jaya wat puan bee..eheh