Pixajoy

Tuesday, November 08, 2011

Home » Tonton Online Al- Hijab

Tonton Online Al- Hijab





Malam tadi baru berkesempatan menonton Al-Hijab. En suami dan Aiman sudah selamat membuat peta dibantal. Aku memberanikan diri menonton seorang diri. Ala cerita hantu melayu macam la seram sangat kan. Tak pernah lagi aku jumpa filem seram yang betul-betul seram. Aku bukan nak cakap besar atau nak merendahkan filem kita, tapi kalau aku tengok muka hantu pun kelakar apa.haha..


Pada aku Al-Hijab sangat gagal membuatkan aku seram dan terkejut. Sedikit jelik dengan adengan manja Pierre dan Nur Fathia. Gedik!hehe.. Jalan cerita yang agak bosan. Plot cerita yang seram tu buat aku boring sampai nak terlelap mengikut membuat peta dibantal juga. Tak ada apa yang menarik dengan filem nie. Ending pun dah boleh agak. Menyesal pulak aku bersengkang mata nak habiskan satu filem. Sory to say, memang tak best..


* Balik kerja kejap lagi nak p kenduri korban..











11 comments:

Hanis Azla said... Best Blogger Tips

ada ura2 juga nak tgk citer tu.. tp tak berkesempatan lagi nak langgan di astro first.. saya yg penakut ni, klu tgk citer hantu mmg semuanya rasa seram.. he..he..

lieynanilaz said... Best Blogger Tips

hohoboring yerk...tak jadilah nak tengok..hehe.

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

sy xtgk pun cite ni... plakon pun cm xbest.. hihii

Hanie_Dew said... Best Blogger Tips

huhuhu..memang takkan tgk la kot. penakut cenggini buat review kata tak seram pun still takut nak tgk. takut takut takut.

Daddylicious said... Best Blogger Tips

aah..boring slow sesangat...

hyz said... Best Blogger Tips

nyampah tgk lakonan nurfatihah kan? lembik je lakonan.. gedik plak tuh.. hohoo...

NzA said... Best Blogger Tips

kalau akak mmg xberani tgk cerita2 seram sorg2 mlm2 pula tu......

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Oh! ya... Nasib baiq tak tengok lagi. Huhuhu.

Totie@Tomy said... Best Blogger Tips

hehe tak sempat nak tengok lagi..

Wanie said... Best Blogger Tips

huahuahua..sume pn dah online skang..memudahkan rakyat..bagus..xpyh kuar duit..i like..

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

lor...xseram gak ke ?

mmg cerita melayu (malaysia) payah nk jumpe yg betul2 seram tp kalau indon punyer boleh tahan jugak ;)