Pixajoy

Wednesday, November 16, 2011

Home » Comeback

Comeback



Assalamualaikum


Hari  nie baru berkesempatan menaip sesuatu di muka newpost setelah dua hari menyepi tanpa entri. Ibu Alisha seorang saja perasan akan kehilangan aku di dunia maya. Aku tak kemana-mana, cuma menjalani kehidupan manusia normal dipentas dunia.




Ada tragedi yang berlaku Isnin lepas, biarlah kejadian tidak terduga tersebut memberi pengajaran yang berguna buat aku. Alhamdulillah keadaan sangat menyebelahi aku. Aku masih bernasib baik ditemukan dengan insan yang baik.  Sedikit trauma, namun cuba aku atasi dan pastinya ia akan pergi mengikut peredaran masa.


Tidak terlewat rasanya untuk mengucapkan Selamat berjaya buat adik bongsu aku yang tengah bertarung untuk final exam, tidak lupa buat adik-adik yang sedang menghadapi SPM, Good Luck. Kepada atlet negara, Selamat mengharumkan nama Malaysia di Sukan SEA. (Iklan sebentar.keke...)


Semalam aku masih terbawa-bawa tragedi Isnin hingga mematikan mood meneruskan aktiviti blogging sebagai rutin harian. Hari nie aku buat comeback! Penat aku berputis segala, sesungguhnya sesuatu yang terlalu serius itu bukan aku.haha..


* Akan qado entri korang yang aku ketinggalan, Insyaallah..









19 comments:

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

lorrr tragedi apa lak ni?? risau pulak dgr trauma2 ni..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Best Blogger Tips

Sy pon perasanlah awak tak ada tau..jgnlah rs takda kawan blog yg ingat kt awak..cuma sy x smpt tny khabar (ayah mertua sy masuk spital)


nnt kalau dh sedia ceritalah psl tragedi isnin tu

Zefa NorAsmara said... Best Blogger Tips

Tragedi apa PK? Harap semuanya baik2 shj.. Ibu yusuf perasan je, sbb blog PK tu asyik kat bwh je tak naik2 dlm bloglist Jemari Asmara..

nurbeena said... Best Blogger Tips

tragedi Isnin di bulan november. kami akan sabar menunggu ceritanya

azam said... Best Blogger Tips

eeee....xsuka tragedi² ni...
selamat exam ye calon spm

halila Ibrahim said... Best Blogger Tips

lorr.. jangan la kata cam tu .. kak pun perasan murni x tulis ... cuma kak x komen je... ...

nanti2 .. cerita lah yea.. peristiwa tu .. kak nk tau jugak ...

padin said... Best Blogger Tips

kalau Awie tahu ni, nanti dia buat lagu "Tragedi Isnin" wakakaa

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said... Best Blogger Tips

tragedi ape tu kak.. teruk ke or tragedi biasa je.. hope xde pape ye kak.. selamat kembali kak.. hehe :)

Ila said... Best Blogger Tips

tragedi apa tu..jgn lah lupa share..nak gak tahu

chii said... Best Blogger Tips

no wonder la diam je...chii masuk2..asyik pasal aiman nasihat abah je..rupa2nya ada tragedi rupanya..

xpe2..take ur time eh muni..alhamdulillah..da ok skrg ni kan

Kak Aya said... Best Blogger Tips

tak boleh share ke apa tragedi tu? mana tua boleh dijadikan pengajaran untuk orang lian juga

SYaMiLa said... Best Blogger Tips

ramai yg perasan...tp masing2 tk tinggalkan komen....

fieda said... Best Blogger Tips

kita harap semoga semuanya akan seperti sediakala...

NzA said... Best Blogger Tips

kenapa PK?????akak pn trlalu BZ smpai xleh nk BW kt blog kwn...program brderet2.....hu.hu.hu...

Diana @ bilakukatacinta said... Best Blogger Tips

mood spm jgk..sbb both my brother in law n my lil sis amik SPM... tak tahu lah result dia camner nt

ladyzamea said... Best Blogger Tips

cam misteri jer tragedi isnin tu yer..
cer citer2..heee

Wanie said... Best Blogger Tips

ape yang dah jadi akak?huhu

*wanie tak cakap interview swasta lagi challenging..mesti akak silap bace..hehe..maksud wanie keje catering dietitian dengan swasta lagi challenging banding keje goverment :)

Gen2Merah said... Best Blogger Tips

apa yang telah berlaku kak? kongsi2 kan lah ya nanti.. biar kita sama2 luahkan apa yang terpendam... semoga semuanya baik2 saja ye

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

perasan gak kutu x mai jenguk blog .. nnti story le sikit ape tragedi nyer..leh share... ;) tp klu xmau xpe,it's ok... welcome back!