Pixajoy

Monday, November 28, 2011

Home » Vektor Wanie & Kulit Novel

Vektor Wanie & Kulit Novel


Salam,

Aku ada request untuk Wanie lukiskan karektor mini novella aku, Cinta Misae dan Shin Chan. Korang boleh tengok vektornya dekat SINI. Ada rupa Fazura dan Aaron Aziz kan?hehe..Itulah watak Lisa dan Kimi. Cakap banyak pun tak guna kalu korang tak baca.hehe..Terima kasih wanie atas vektor yang cun dan support akak dari tepi..

Hari ni aku dah tak berdaya nak menulis. Lagipun tak ada yang excited nak suruh sambung part7.kehkeh. Dah beberapa hari tak cukup tidur. Sibuk dok panaskan enjin turbo membebel kat blog kembo. Ada saingan dari cikgu tintong pulak.haha..Solutelah siapa yang boleh tulis novel sampai pitam. Aku tak boleh nak memaksa diri sangat. Jamulah mata korang dengan kulit album hasil godehan aku yang tak semegah( nasib vektor wanie tu berseri). Aku nak buat kulit warna lain, tapi aku suka putih. Apa nak buat.haha.

Ok aku perlukan rehat secukupnya...Nanti aku jenguk korang ekk. Daaa...







12 comments:

Wanie said... Best Blogger Tips

kulit novel tu..hehe..putih baru la suci kan kak :D

nak kena tunjuk excited baru akak nak update ke?haha..esok nak part 7 tau..kan aril nak muncul..heee

Wanie said... Best Blogger Tips

*akak ade tgk email tak?
tak payah la topup eh..nanti wanie suruh akak belanje KFC terus tau..haha

Mrs.Yie said... Best Blogger Tips

cantik..adik wanie memang kreatif.. :)

Daddylicious said... Best Blogger Tips

rehat la dulu mana tahu bangun2 nanti terloncat2 idea keluar..:)

puanbee said... Best Blogger Tips

wahah kutu kalau letih rehat lah bee tk kisah , tp jgn lelama , cantik2 kulit novel kutu tu .. bee tk email wanie lagi nih

NzA said... Best Blogger Tips

wah, dh maju setapak lagi....siap ada cover lagi.......i like!!!!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Best Blogger Tips

kutu mmg berbakat bab penulisan..sy kan baru tahu vektor tu apa haha

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

CANTIKLAH..

okla.. rehat yer.. ;-)

btw, ptg nanti br smbung baca part 6..tunggu alisha tido.. baru ada feel.. hihi

chii said... Best Blogger Tips

alaa...lambat lagi ke siri 7 nak kuar..chii x sabo2 plak nak tau ape jadi kat umah lisa..ehehe

LadyBird said... Best Blogger Tips

ala akak.. jgnla putus asa... lady walaupun x sellau dtg .. tp setiap kali ladyt dtg pasti lady selongkar satu persatu.. teruskan ek.. :D

LYAfrina said... Best Blogger Tips

novel dr puan kutu?????
wowwwwwwwwwwwwwwwwww!!!!
sgt2 hebat.. lya ni mmg pmbaca novel y tgar.... nak baca gak ni..

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

cntik cover ni...

nnti hanie baca novel ni dr mula yer..;)