Pixajoy

Monday, November 21, 2011

Home » Header Mengaum

Header Mengaum




Cun tak header hasil tangan Budak Nakal nie? Terima kasih kepada Yanmieonline.com, aku baru terima petang tadi, terus tempek!


Ini header ntah yang keberapa kali blog Ini Cerita PUAN KUTU. Tuan blog macam lalang tak reti statik tanpa perubahan. Asal tintong jer tukar. Yang pasti ini header kedua hasil kemenangan join GA. Benda free suka jer!hehe..


Bukan mengaum..mengantuk adalah tengok si Harimau dan Si Garuda main. Tunggulah keputusan penalti. Go Malaysia! Aku dah ngantuk. Esok nak kerja. Daa..






                                               

16 comments:

chii said... Best Blogger Tips

malaysia menang..yahoo...harimau da berjaya mengaum dan membaham garuda sekali lagi..ehehehe

tahniah skuad muda malaysia

ops..lari tajuk..

cantik la header baru muni

Cuda Fuad said... Best Blogger Tips

harimau mengaum dgn hebat sampai garuda patah sayap..Apapun,team kita mmg hebat. Btw, cantik header tu..teringin nak buat mcm tu jgk.. ;p

Affan said... Best Blogger Tips

Benda free sapa tak suka? hehe.
Haritu ada bookmark nak join GA tu gak, tau2 je dah terlepas tarikh akhir untuk join.haha

Hazmin Hamudin said... Best Blogger Tips

wah...akak dah dapat hadiah dah...best nya.. :)

NzA said... Best Blogger Tips

tgk warna header tu tiba2 rasa nk minum air lemon....sedap pulak....apa pun sweet je akak tgk..
Yahoooooo Msia menang!!!!!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Best Blogger Tips

hehe..ingt header ada gambar harimau td..

Pen Biru said... Best Blogger Tips

puan kutu..kita dah menang pun..yeay!

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

idea header ni dr muni ek.. bestnya menang hadiah header

hyz said... Best Blogger Tips

sempoi lah... tingtong ke? hahah

Hanie_Dew said... Best Blogger Tips

wah..dpt header....

harimau muda memang mengaum. menang penalti pun hebat ape.

puanbee said... Best Blogger Tips

malaysia menang bestnya , rugi tak tengok sampai habis

eh header koz buat ek ..cantik..

Zefa NorAsmara said... Best Blogger Tips

Jemari Asmara tak pernah tukar header lagi..

Zefa NorAsmara said... Best Blogger Tips

Jemari Asmara tak pernah tukar header lagi..

Mama QS said... Best Blogger Tips

Semalam punyalah suspen tunggu keputusan.... macam nak luruh jantung ....

Wanie said... Best Blogger Tips

malaysia dah menang :D

benda free sape tak nak kan..hihi

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

ooo ... header hadiah yer .. lupe lak kite ... tp mmg cun ... jelez ai ;p