Pixajoy

Monday, November 21, 2011

Home » Ada Apa Dengan Benda Bulat Itu?

Ada Apa Dengan Benda Bulat Itu?



Eceh mahu berlagak kreatif di tajuk la tu. Sumpah tak best! haha Ekceli aku tak berapa suka buat post dengan isi yang terlalu klise. Memang tak kejar trafik kan?keke. Apa pun hari nie nak cerita pasal bola juga. Sana sini blogger dok buat entri tentang kehangatan Perlawanan merebut emas untuk final bola sepak Sukan SEA 2011 antara Si Harimau dan Si Garuda.


Walaupun bukan peminat benda bulat tu, aku sebagai penyokong Harimau Muda akan mengaum dihadapan TV malam nanti. Kepada penyokong Indonesia, sila beradap dan tunjuk rasa hormat. Jangan jadi bangsa tak bertamadun, kita kan serumpun, sikit pun kami tak gerun, cuma mahu keamanan dan rukun. Peace No War!




Siaran Langsung Final Bolasepak Sukan SEA 2011 antara Malaysia dan Indonesia boleh ditonton di TV3 dan Astro Arena 21 November 2011, jam 8.30 malam.  Dekat facebook depa dok edit gambar PM bogel dengan bendera Malaysia. Memang takde adab! Go Malaysia!! Lanyak Indonesia sampai tersungkur!!







  

                                              

14 comments:

Diana @ bilakukatacinta said... Best Blogger Tips

ye kak..kita dah tak sabar2 ni nak tunggu malam...hehe.....balik keje..masak siap2..duduk depan TV tengok bola (oopppsss..sebelum tu,,,maghrib dulu)

nurbeena said... Best Blogger Tips

sentiasa takde can nak tengok tv. anak jer yg dapat. tp ada juga la hadnya.
semoga malaysia berjaya. Go Go

azam said... Best Blogger Tips

Insyaallah..kalau ada rezeki ...

bola tu bulatkan??

hyz said... Best Blogger Tips

woww.. puan kutu nak mengaum.... nak wat cakaran harimau ape? tettttttt... hahahahah yup, kalo indonesia kalah, baru diaorg senyap...

padin said... Best Blogger Tips

entahlah memang teruk betul penganjuran kali ni, penonton terlalu fanatik, bukan bola je, silat pon kena tempiasnya, atlet pon jadi takut nak bertanding, ngee~

Zefa NorAsmara said... Best Blogger Tips

Go Malaysia Go!!

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

sy pun xsabar nk tgk ni... go mlysia go..!!

lieynanilaz said... Best Blogger Tips

betul...kita ganyang mereka..MALAYSIA Boleh!!

Awan Biru said... Best Blogger Tips

Be the best team win.
Go go go...

Sepatutnya sukan itu menyatukan bukan memecahbelahkan.

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said... Best Blogger Tips

kalau indon kalah, dorang hack blog malaysia..kalau malaysia kalah,kita hack dorang..peranggg..ekekeke

chii said... Best Blogger Tips

biar harimau baham garuda tu lagi skali mlm ni...grrr

Hanie_Dew said... Best Blogger Tips

kann..memang xde adap betul la dorg ni. tak kenang budi betul. tak sear ktia byk tolg diorang tp still dorg pegang word "ganyang malaysia"

Hanie_Dew said... Best Blogger Tips

hehehe..umur tak jauh rupanya. ok la. senang sikit nak b'komunikasi kan.

ko pun join la contest amer+ashraf tu...

kakyong said... Best Blogger Tips

kakyong pun harap malaysia menang & ganyang Indon sampai lunyai..

mencik dgn penyokong depa yg kureng adab.. tak hormat langsung lagu negaraku.. memang fail la org Indon ni dgn semangat kesukanan yg sehat.