Pixajoy

Tuesday, November 29, 2011

Home » Baby Roti John

Baby Roti John


Malam tadi konon-konon nak buat roti john. Nak lamplight dinner bersama si chubby Aiman di depan TV. Tapi ini versi tak cukup bahan-bahan. Aku cuma letak daging hancur, telur, sos seosoning maggie dan lada sulah. Tukar jadi roti Kutu sudah.haha..Sayur semua tak ada. Lagi satu terlupa nak beli sos. Rumahku sudah kehabisan sos cili rupanya. Makan sajalah dengan mayones. Ini pun dua bijik jugaklah habis disapu dek budak chubby..

Apa motif ntah buat entri nie. Nak tayang baby roti kutu saja. Haipp abaikan entri tak berilmiah nie yer. Dah la kualiti gambar sengal!



                                                

16 comments:

Gen2Merah said... Best Blogger Tips

resepi tak cukup bahan.. Hahaha.. kelakar la akak ni.. ehehe..

Tapi nampak macam sedap je.. tengah2 malam ni saya lapar tau.. ehe

NzA said... Best Blogger Tips

kalau mama kreatif, bhn xckp pun sedap..mana gmbar budak cubby tgh mkn roti nie?????

Hazmin Hamudin said... Best Blogger Tips

tak cukup bahan belakang cerita...janji rasa ada dan perut kenyangkan kak...

husnazahidi said... Best Blogger Tips

ahaha..rsepi x ckup bhan nie lar kdang2 mnjadi lbeyh sdap..:D

Pen Biru said... Best Blogger Tips

la..gitu pulak citernye..haha..x pe.janji kenyang dan sedap

deeya said... Best Blogger Tips

walaupun entry nie xde motip , tp gmbar tu tetap meninggalkan kesan ...............!!! tngok gambar pun rase lappaaaaarrr .. huh ! :p

halila Ibrahim said... Best Blogger Tips

murni .. nampak sedap je.. time2 hujan nie makan cam ni mmg sedap ..

hyz said... Best Blogger Tips

resipi plizzz....

Daddy Cool said... Best Blogger Tips

Lahai...lapor pulak perut nengokkan roti john yang baby itu!

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said... Best Blogger Tips

makan dengan sambal belacan boleh kak?..ekeke

kozumi_ro said... Best Blogger Tips

nyum2...sangat sedap tgk pic tu^ ^

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Best Blogger Tips

nk buat jugalah..sy mmg suka resipi main taram mcm ni haha

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

alaaa bg la resepi.. nk try gak ni.. mkn ringan2 sambil mngadap tv best gak ni.. hihii

Wanie said... Best Blogger Tips

adik angkat wanie cakap nampak macam sedap..hehe

kalau ade tomato+timun+salad mesti lagi sedap ni..

LadyBird said... Best Blogger Tips

kak.. letyakla sekali resepinye.. :D.. nak try jugak buat baby roti nih..

anisalya said... Best Blogger Tips

entri ada masa berilmiah. ada masanya tak. hehehe...