Pixajoy

Saturday, November 26, 2011

Home » Kembar Dalam Blog

Kembar Dalam Blog



Ini hadiah dari kembarku Puan Bee. Comel kan?

Ada yang baca mini novella aku? 

Terima kasih diucapkan kerana tak baca.haha. 

Penghargaan spontan buat bee.. 

Duhai kembo..

Kau blogger femes,
Aku blogger messes
Entri kau SEO
Entri aku orang kata ooo..
Kau pakar blog
Aku tak ada dialog
Kau anggun
Aku terpegun

Kau bee aku kutu
Serangga gitu..
Bulan Lahir kita
Ogos bulan merdeka
Lokasi juga sama
Sungguh tak sangka
Taiping mali
Sama lagi

Puisi tidak 
Poem pun tidak
Ini luahan tintong
Kau jangan gelong
Sangat merapu
Sila terharu..

Terima kasih kembo!




* Psst jangan lupa komen, like dan share Entri INI di blog kembo!






                                                




16 comments:

Gen2Merah said... Best Blogger Tips

ehehe.. patut lah masa tengok kat blog Puanbee tu, pun kutu yang paling banyak mengomen... rupanya kembar,.. ekeke

Cik Gee said... Best Blogger Tips

haha.. cool doe ayat.. suka!

puanbee said... Best Blogger Tips

http://puanbee.com/puisi-tidak-poem-pun-tidak/

wahah balas balik

Kak Aya said... Best Blogger Tips

hmm kembar tak seiras serba serbi la ni?

kpah k-poh said... Best Blogger Tips

yg penting...dua-dua serangga..!!!

Gen2Merah said... Best Blogger Tips

tima kasih puan Kutu... anyway saya pun dah like FanPage akak.... yeahhh

sha my heart said... Best Blogger Tips

wah, bestnya.. dua2 popular =)

meh jenguk sini =) semoga berbahagia di sana, ya

Wanie said... Best Blogger Tips

kembar melekat ke ni?haha

akak, jadi x lagi nak buat vektor tu?hehe

Anati Soki said... Best Blogger Tips

heee.. first time anat melwat blog ni :)
best!!!

L said... Best Blogger Tips

hahha,, manyak merepek da.. hahha.. like2..


jom bacer jup..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/belajar-dari-alam.html

TwIstiEs*meSti Mau* said... Best Blogger Tips

haha..like you puan kutu..hahaa

jemput main kutu yer kat uamh..:)

L said... Best Blogger Tips

silap link smlm... hehhe

jom baca kejap..=)

http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/pandai-sangat-dah-kan.html

MulutPayau said... Best Blogger Tips

hehehhehe...kembar rupanya...

kakyong said... Best Blogger Tips

baru baca 1 part jer puan kutu.. hari ni baru nak baca lagi.. byk hari tak dtg sini...

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

wah.. siap dpt hadiah lg.. bagus ni.. hihii

p/s : br balik sp harini.. rasanya last baca part 2.. terkejut arini dah part 6.. nanti sy dtg baca mini novella muni semula yer...

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

lawok betol poem tak poem tu kutu ... :p erm..messes tu ape yek ?