Pixajoy

Wednesday, November 23, 2011

Home » Makan Pasir

Makan Pasir







Esok gaji..Yuhuuu...bulan nie tak ada gaji. Kita makan pasir..Kenapa orang samakan kebuluran dengan makan pasir? Makan roti ke maggie ke tak boleh?keke..


Sungguh bulan nie aku tak ada gaji. Ada masalah sikit pasal gaji aku, sebab perpindahan aku dari johor ke Sungai Petani tulah. Nak cerita pun complicated..Mujur bulan depan gaji awal,pastu ada bonus. Tak ada mood sangat nak menaip, bukan sebab gaji, tapi kalau tak update meroyan pulak. haha...Aku blogwalking sajalah. Daa...







11 comments:

nurbeena said... Best Blogger Tips

kena tabah ni tak dapat gaji.
Syukur ada bonus...kami...dh 6 tahun tak merasa..namun..
Syukur apa yg ada

Hazmin Hamudin said... Best Blogger Tips

sebab nak kena samakan pasir sebab pasir free..roti ngan maggie kena beli..hehe...agaknya la... :)

Zefa NorAsmara said... Best Blogger Tips

InsyaAllah ada rezeki lain tu akan dtg pada PK.. sebulan ni 'diet' pastu dapat sekali byk.. hurey!!

LadyBird said... Best Blogger Tips

kebulur org akan sebut makan pasir sebab.. pasir tak perlu beli..

kalau megi ke roti ke.. tetap kene beli.. melainkan kalau dpt melalui mencurik..

boleh dtrm x ek.. main jawab jerk..

Anah said... Best Blogger Tips

pasir pun mahal skrg, nak pasir free kn gi pantai.. hehehe..

kakyong said... Best Blogger Tips

cantik header baru puankutu... ;)

Daddylicious said... Best Blogger Tips

sabar je la...:)

Pia said... Best Blogger Tips

"kalau masih ada gaji tu oklah..jangan takde gaji macam saya nih...tp syukurlah sbb hari2 masih boleh makan best2....~sabar je lah kutu...smga masalah cepat settle.."

MulutPayau said... Best Blogger Tips

sabar yer dik....bulan dapat bergnda....

NzA said... Best Blogger Tips

Sabar ye my dear....akak pn brsimpati.....

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

oo dulu muni kje dkt johor ke... br tahu.. hihii