Pixajoy

Tuesday, February 03, 2015

Home » Richeese Ahh

Richeese Ahh



Bila datang meroyan update, jajan pun masuk blog.hakhak..

Tauke kedai aku selalu singgah kata sedap sangat. Tengah hot benda ni kata dia. Benda berkait rapat dengan cheese memang aku tak tolak. Cuba dulu tiga peket, sorang satu untuk aku, aiman dan afia. Satu dah seklamat Aiman belasah.


Boleh tahan sedap. Rasa saling tak tumpah macam smarties cheese. Ohh macam banyak perasa tak sesuai untuk si bambam. Katanya bergizi vitamin, tapi kalau dah namanya jajan boleh percaya ke?hehe


Model richeese seksi OK! Jangan kata nak ikat rambut, nak sikat rambut pun jenuh tahan telinga dengar dia jerit. Semput nak kejar dia satu hal.







11 comments:

Najib Ariyan said... Best Blogger Tips

dah lama meninggalkan makanan ringan nih... air gas pun tak minum sampaikan kalau minum tu tekak rasa pedih...

paling ringan makan jajan ialah kek pandan... kan ada kan yg jual kecik2 tu... yg tu boleh

ros_reeza said... Best Blogger Tips

Hihi memang seksi modelnya..

ida =) said... Best Blogger Tips

kikiki. memang sedap betul ka? boleh la try. saya pun suka cheese.
model seksi x menahan! tu royalti lebih tu :)

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Haha.. modelnya tu mahal tul aksi.. makan sedap sgt tanpa sempat pakai baju pun. Hihi.. nananya budak ye.. semua comel, xkira apa dibuatnya.. nampak menarik ni, nk try surveylah, kot boleh jadi salah satu brg msk beg hari jadi naim nati

eima said... Best Blogger Tips

Ni mmg hantu cheese ni.....
Tak penah jumpa lg ni ...nampak cam best ...biskut ke ni

LydSunshine said... Best Blogger Tips

Diaper apa afia pakai tu corak love-love? Comel la.

Cemana richeese tu? Tak nampak sgt la yg afia pegang tu.

LYAfrina said... Best Blogger Tips

tak pernah jumpa pom ni...

kemain si ekcik menikmati tu..

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Sampai tak sempat model nak pakai baju dek kerana buat modelling for Richeese ni. Sure bayar mahal ni jadi model seksi gaya gini!

Tak pernah merasa pun jajan ni macamana tokeh kedai kata tengah hot sekarang?

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

tak pernah try n tak pernah tgk pon
afia model cd ke model jajan ni ? :)

ppsstt: tima kasih pk

nja jannah said... Best Blogger Tips

Nak tanye beli kat mane ye?

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@nja jannah

sy beli kt kedai runcit dekat ngan rumah ni.klu pasarayw besar tak pasti ada ke tak.richeese ni asda lagi Sabtu pattern madam wafel..yg tu Sedap juga