Pixajoy

Thursday, February 12, 2015

Home » Aksi Bersarapan

Aksi Bersarapan



Ini gambar yang ibu snap semalam. Bila abah tengok, abah kata

"Ohh seqabainya"

Ibu jawab

” Tu yang mahai.."

Bila besar nanti mesti Afia nak juga tengok rupa comel dia baru bangun tidur dengan rambut bersepah tak ingat.haha.. Kualiti gambar kureng sedikit, awal pagi masih gelap, langsir pun kita tak selak. Sarapan ala candle tanpa light gitu!

 Menu pagi ini seketul kuih lapis

Ibu pia ni bagi bekas punya besaq tak padan isi.hihi


Sumbat pakai tangan basuh berak ni lagi sedap bu!

Ahh sudah! Mengamuk dah kita snap picture dia.


Seqabai = comot or selekeh







13 comments:

nOe suhaimi said... Best Blogger Tips

bila afia besar nanti mesti afia suka tengok gambar ni...hehe...sedapnya dia makan...

Sya Nadia said... Best Blogger Tips

hahah..gambar last tuuuu... kelakor pun ada...

syida said... Best Blogger Tips

hahahaha *speechless* ;p

Zefa NorAsmara said... Best Blogger Tips

Bertuah anak-anak sekarang banyak gambar kenangan..

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Hahaha... sampai hati letak gambar Pia gaya gini ~_^ Kita tengok comel ajelah tapi bila Cik Pia dah muda belia remaja haruslah malu tengok muka seqabai :) Mesti minta delete gambar dalam blog nanti *_*

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Seqabai = serabai kan PK.....
Hihi ...... budak kecik seqabai cam ne pun tetap comei. Tak pa ma ....sok sok Pia pun bagi ma makan pakai loyang jugak hihi....

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips


kemahen pk bekas tu haaa.

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Hha.. ini pesen nazif gak. Bangun je terus suap pun dia akan makan.kalau abang? Ai jenuh.. tak makan sepanjang hari pun boleh.

ros_reeza said... Best Blogger Tips

Hihi.. Bekas tu yang tak tahan tu..

ida =) said... Best Blogger Tips

Amboi ibuuuuu.... Loyang tu!

Kikikiki. Memang mahal gambar ni

Miz Eija said... Best Blogger Tips

somel la ibu... hihi

LydSunshine said... Best Blogger Tips

Gambar ni mmg lejen la PK. Rambut afia tu cantik, saya suka, kerinting dia halus dan beralun. Ni kalo time mandikan dia, mesti panjang sebenarnya rambut dia betul tak?

LYAfrina said... Best Blogger Tips

haha..comey sgt mimik muka tu