Pixajoy

Monday, February 09, 2015

Home » Afia Pretend To Be Ibu

Afia Pretend To Be Ibu



Afia sekarang suka main pretend to be. Dia mula minat mengusung titi bila kemana-mana. Buai kat rumah pun jadi tempat titi dia landing. Sambil hayunkan buai akan dengar suara dia sebut Allah. Konon zikir nak tidurkan anak. Kalau tengok video lagu dekat HP, titi dia pun dia kasi joget sama.

Baru-baru ni, dia sibuk nak share nenen dengan titi dia. Sekali je ibu tunjuk dia sendiri susukan titi dia, terus pandai tau. Sekarang bila titi lapar, tak payah share lagi susu sebab titi dah ada ibu titi.hahaha..

Jom tengok aksi Afia pretend to be ibu.  Ini adalah aksi comel seorang baby girl ibu semata. Jangan membayangkan lebih dari itu.hehe..











12 comments:

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Hihi... aduhai sayang sampai selak peyut lagi ye:)

eima said... Best Blogger Tips

cam ne ibu die buat kat afia gitu la die buat titi ...
ni mesti ibu afia ni penyayang kan ... afia pun ikut idola die la tu

syida said... Best Blogger Tips

pandainya afia, siap bg susu kt titi haha
(tu la kan, anak2 ni perati je gelagat kita, x payah diajar).. oh ya, sy prnh bc, main pretending ni bagus untuk anak2, boleh stimulate otak (belajar mengimaginasi & jd lbh kreatif) insyaAllah :)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said... Best Blogger Tips

Hihihi senyum akak tengok PK.. pandai pulak di buat aksi menyusu tu :)

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Haha... Cutenya afia gitu. Noty sungguh...

tomato oren said... Best Blogger Tips

aduhhh kelakar pia selak baju pastu buh kepala titi dlm baju..hahaha
besar t dia tgk msti malu2..hahaaaa

LydSunshine said... Best Blogger Tips

Hahahahah... comel bangat sih.. Siap selak baju susukan Titi dia.

LYAfrina said... Best Blogger Tips

hihi...cute nya..

mmg cenggini kot anak2 pompuan..terserlah semulajadi sifat keibuan tu

nurbijen said... Best Blogger Tips

hahaha, comey jer Afia nenenkan titi...

Sya Nadia said... Best Blogger Tips

wahahaha... afiaaaaaaaaaaaaaaaa............

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Hahaha! Sampai selak singlet gitu nak bagi nenen. Pandainya ibu si titi ni. Mula tadi terlupa yang 'titi' tu nama nickname bear kat rumah PK :) Puas ok pikir titi apalah si Afia ni dok usung!

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Yang ni memang cute.. haha.. dah mula pandai berimaginasi dan main macam.. fasa yang cukup comel ni. Kalau ada yang melayan, pasti lama main2 macam ni