Pixajoy

Saturday, February 14, 2015

Home » Backpack Pertama Afia

Backpack Pertama Afia





Ini bukan sebuah poem

Cuma membina kenangan tersimpan

Senyuman dari kolam hati 

Suatu hari pasti

Owl

pink

Waterproof


Walau sebuah backpack

Benda pertama selalunya istimewa




* Hari busy, mak pak mertua mai buat spot check baru kalut nak mengemas.keke...








13 comments:

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Haha..siap satu entry pendek walaupun sibuk mengemas tu.. bgus2.. lawa beg pink Fia ni.. agaknya mengendong beg tu siang malam la tu ya.

ros_reeza said... Best Blogger Tips

Cantik, sweet je warnanya..
Hihi ade spotchek ek. Comfirm rumah bersih dan kemas je;)

syida said... Best Blogger Tips

rambut afia, curly2 gitteww hehe
PK, amacam kna spotcheck? ok? ;p

ejulz said... Best Blogger Tips

comel.. :)

ejulz said... Best Blogger Tips

Jemput singgah "Pemergian Tok Guru Nik Aziz diberi penghormatan di seluruh dunia"

"Ketawa bersama, menangis bersama.."


Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

hahaha kemas jangan x kemas..
lagipon dua dua kerja.mmg xdan nk mengemas.dgn anak anak lg kan

pppstt: pk.. ye ke makanan org kaya ! hahaha
la betul ke kalau sidebar belah kiri loading berat.. mmm, tak tahu pulak..
nti saya tnya tukang edit.. sbb dia xda ckp pulak msa saya minta design
tenkiu pk

ida =) said... Best Blogger Tips

alaaaaa.... comelnya bawa beg. ada gak beli untuk aleesya, tapi dia x pandai nak bawa lagi...

Seronoknya. isi apa tu afia?

Sya Nadia said... Best Blogger Tips

Bagusnya Afia.. kalau aniq,jangan harap nak.pakai beg macam tu.. mengamuk sakan la dia.. tp kalau handbag tu,rajin pulak..pergi kedai,jumpa.handbag,terus pakai..adeh....

Miz Eija said... Best Blogger Tips

suweet... angry bird ke tu ... pinkish ^_^

LydSunshine said... Best Blogger Tips

Hahahha... Tau pun cemas bila pak dan mak mentua nak dtg ye tak? Sama le kita. Bukan takut derang marah, mereka mmg takkan bising, cuma kita la segan kalo rumah macam sarang.

LydSunshine said... Best Blogger Tips

Eh, kupa nak komen pasal beg afia. Comel beg ni unik. Sbb tak pernah tgk ada jual kt online. Sesuai dgn Afia.

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Sambil kalut mengemas, sambil buat entri. Hebat! Saya pun tak pernah lagi buat macam ni tau.

Makpak mentua datang kenalah tunjukkan tahap kekemasan dan kebersihan yang maksimum. Walaupun mereka tahu kita macamana selalunya, tetap juga nak tunjuk baikkan, PK.

Kita happy tau sebab mak mentua kita tak jadi datang tapi bukan tak jadi terus, diTANGGUHkan. Itu je yang kurang sedap telinga mendengar. Hehehe!

LYAfrina said... Best Blogger Tips

comey..
pinky lagi