Pixajoy

Monday, June 24, 2013

Home » Siratan Kasih MP Untuk Baby Comel

Siratan Kasih MP Untuk Baby Comel



Tanda persahabatan di alam maya, walau tak pernah bersua tapi terasa dekat. Titipan SMS yang membuatkan aku terharu. Hadiah yang comel dari Kak MP yang comel untuk baby yang comel. Kak MP tempah isitmewa untuk Afia tau. Pemilik Blog Siratan Hidup Kak MP tu kenal kan? Kalau belum berkenalan jom pakat kita serbu.



Afia nak ajak berposing dah susah. Kaki tangan merayau tak kira masa. Dah la kamera ibu kemain canggih, ni pun ibu dah bedung rapat tangan istimewa untuk anty MP. Topi comel tu tak sempat posing dia dah merengek nak tido.




Afia dan ibu suka sangat suprise ni! Boleh Afia bergaya raya nanti. Terima kasih Kak MP yang sentiasa dekat di hati. Semoga Allah murahkan rezeki akak. Ameen.





17 comments:

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Huiii... memang comel sangat apa lagi Afia yg pakai. Tengok kaki gebus dia pakai pun dah nampak comel:)

duniafana said... Best Blogger Tips

haha comei nih

Sura Mohd said... Best Blogger Tips

Alhamdulillah rezki Afia..topi tu tersangatt la comel..:)

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

comel nya hadiah dr Kak MP ni..baiknya dia...
Mesti comel Afia pkai tu:)

.:fyzz:. said... Best Blogger Tips

I like...so cute....suka sangt..xpecially kasut tecik tu...

Cho Zila said... Best Blogger Tips

suka sesangatler kalau dapat dari kawan2ni.. baby pompuan memang sangat comel kalau memakai pink..sweetjer...

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Mmg come.... sweet sangat warna dia tu.

- AZIE - said... Best Blogger Tips

comelnya..rezeki afia..

mama ila said... Best Blogger Tips

alaaaa..comel sangat!!! dulu masa hannani kecik..sempat jugak beli satu kasut kait cenggini..hehe

umi alya said... Best Blogger Tips

murah rezeki afia

Umie Artoqiemie said... Best Blogger Tips

alamak. gigit boleh? serious persahabatan kat dunia blogging dah rasa macam kenal lama... erat gitu. macam umie dgn puan kutu #eh hehehehe.

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

wah kakak sumaiyyah kalau tengok ni sure jeles nya lah

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

Teringat bila Sumaiyyah cakap... "Wah Aunty kutu dapat baby kutu.... hehehehe"

MulutPayau said... Best Blogger Tips

Comel sangat Afia pakai.....semoga persahabatan alam maya ini berpanjangan...

lizz said... Best Blogger Tips

cutenyer....warna pink lagi tu

Masya said... Best Blogger Tips

tgn kasut tu mmg comelnya...

ZieMarziah said... Best Blogger Tips

alahai geramnya tengok topi n kasut tu..comel sesangat.pink palk tu memang meruntun kalbu hehehe