Pixajoy

Friday, June 14, 2013

Home » Kegilaan Baru

Kegilaan Baru



Lately line tak berapa sihat. Mungkin sebab cuaca hujan dan ribut. Sesi BW jadi lemau.


Si chubby Aiman dok sibuk suruh download game dekat internet takde siapa pun layan. En suami belikan cd ni. Kegilaan baru Aiman dan abah. Abah yang lebih, Aiman jenis cepat bosan. Ibu tumpang tengok je. Dah lama pencen. Bukan boleh start, nanti meroyan hilang kawalan.






14 comments:

LYAfrina said... Best Blogger Tips

hehe. btl tu..skali sangkut, mmg meroyan..ssh nk tgal

Masya said... Best Blogger Tips

game mcm ni mmg meroyanlah kalau nak melayankan..

Sura Mohd said... Best Blogger Tips

slalunye gitu ler..yg tua melebih dr yg muda..cam kat umah akak..berebut jugak kenkadang..:)

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Sajalah konon download buat Aiman tapi sebenarnya 'boss' Aiman yg lebih:)

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

hehehehehe... game ni dilayan bila ada Qayyum je kalau tak simpan je buat datuk

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

big fish games ! bestnye!

betul kutu, hanie pun xleh mula, karang menjadi2... haha~ tp best gak layan tgh pantang ni

kat mane beli cd games tu yek?

eita said... Best Blogger Tips

ita pun suka main game..
wat hilang tension...

LiYa HaNiF :: said... Best Blogger Tips

game ni mmg boleh melekakan hehe... :)

NzA said... Best Blogger Tips

aha la..kalau dh mulamain game mmg susahlah sbb risau ketagih....hehehe...

Munnafendy said... Best Blogger Tips

kak..sy terpaksa pencen main farmville...hahaha

izan mama mia said... Best Blogger Tips

ehe..aiman ..layan sajalah...

chii said... Best Blogger Tips

kalau dpt ikn..best la..bergegar rasanya..eheh

Mama Adam said... Best Blogger Tips

Hahhaa... jangan start! Dah start x boleh stop. Ahahaha...

husna zahidi said... Best Blogger Tips

teheee..nama pon game..bila dah start kemaruk x menahan..=P