Pixajoy

Wednesday, June 19, 2013

Home » Kot Tidur Comel Dari Drypers

Kot Tidur Comel Dari Drypers



Aku ni kira pengguna drypers dari zaman Aiman baby lagi. Beli drypers new born untuk Afia, kat dalam dapat kertas macam ni.


Untuk dapatkan kot tidur percuma SMS kod unik tu ikut arahan aku nak cerita panjang lebar pun malas. Tak lama pastu ada amoi call dari drypers. Dia membebel lebih kurang beberapa minggu kemudian, tara!


Macam magic je Afia dah ada Kot tidur yang comel!





13 comments:

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Ala... pakaikanlah kot itu pada tuan empunya badan baru best dapat tengok dia posing:)

♥♥azatiesayang ♥♥ said... Best Blogger Tips

salam puan Kutu..comel jer baju tidonya...

Cik Puan Rara said... Best Blogger Tips

hehehe rajinnya anta sms tu.tp dpt barangnya xpe.hehe

Ummi Iman said... Best Blogger Tips

Best dpt free kot. Sweet je. Rezeki Afia :)

GreenJade said... Best Blogger Tips

mmg comel..wah rejki Afia..

(*err aku suke benor nama Afia ni..sweet sgt :)

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

comelll nya..mesti kiut bila Afia pakai..:)

Sura Mohd said... Best Blogger Tips

Afia dah pakai ke belum Kot tu..mesti comey bila dia pakai..:)

lizz said... Best Blogger Tips

waa mesti comey afia pakai kot tu...

Masya said... Best Blogger Tips

dgn sms sahaja... hohohoho .. mmg ajaib dab rezeki afia lah ni...

Mrs Lurve said... Best Blogger Tips

comelnya..gmbrnya dgn afia pulak mana hehehehe

husna zahidi said... Best Blogger Tips

cantik!! ungu lagik..hehe..
rezeki setia dgn drypers la ni..

CtAyue said... Best Blogger Tips

wah comelnya baju afia..sy tak beli pulak newborn drypers walaupun sebelum ni utk adam mmg setia dgn drypers. plannya dhia dh 2 bulan ke atas br beli drypers sbb skrg pakai brand biasae dulu dh suka sgt membuang kan kecik2 ni..hehe..oo tak dpt ler nak baju free gak sbb takde beli..hehe.. :)

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

oo... baju kot... mati2 ingatkan katil baby (baby cot) tu... heee~