Pixajoy

Sunday, June 16, 2013

Home » Koteaw Tomyam Merdeka

Koteaw Tomyam Merdeka



Yey ibu dan Afia sudah merdeka! Genap 45 hari berpantang, hari ni hari kami beraya. 

Malam tadi Aiman dan Acunya keluar beli makan. Aku siap order koteaw tomyam. Konon dah dekat hari pembebasan, nak cuba makan sedap sikit. 


Sayang sekali tomyam pedas yang amat. Aku memang kalah benda pedas. Makan beberapa sudu je Acu yang habiskan. Padan muka sapa suruh langgar pantang. Sehari pun tetap kira.





15 comments:

Mama Adam said... Best Blogger Tips

amboiiii!!!! merdeka sudah! bak mai semangkuk

Noe said... Best Blogger Tips

sekejap je masa...dah habis pantang...lepas ni leh makan sedap2..tp klu susu badan...kena pantang sikit2 gak... :)

umi alya said... Best Blogger Tips

sedapnya tomyam tu

eita said... Best Blogger Tips

jap je masa kan..dah habis berpantang...

ita pun sama sekarang ni dah takleh makan pedas..

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Huhu... Sedap tu :)

Rapunzeel Cikilolo said... Best Blogger Tips

huhu...

kire tak aci la kan

:)

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

wah! tak sedar dah 45hari berlalu..
merdeka! haha..lama dah tak makan bihun tomyam ni...:)

CtAyue said... Best Blogger Tips

waa dh selamat dah habis sesi berpantang yer..seronoklah dh blh makan mcm2 dh tp kena pantang gk kan mana yg kena tu..hehe.. sy pun mmg hbs pantang ni plan nk mkn tomyam gk nih tp tomyam ayam jelah, seafood tak berani lg...hehe

Umie Artoqiemie said... Best Blogger Tips

haaa langgar pantang! tangkap2!

Cara Mudah said... Best Blogger Tips

(blogger malaysia)
salam blogger,blog yg cantik.,goodjob..brminat nk link kn blog dan senaraikan blog di mmber list homepage blog sy...sama2 dpt backlink... http://searchsecure.blogspot.com/2013/03/dapatkan-backlink-cara-mudah-rahsia-seo.html..klau brminat..text sy di entry di ats,bersama2 link blog anda..lpas da psang bnner.. happy blogging..

Nastyna said... Best Blogger Tips

Hoyeahhh bergumbira... tepuk tangan sama2. merdeka.

izan mama mia said... Best Blogger Tips

selamat hari merdeka...huyeeee..boleh lompat bintang dah....tahniah...jom p makan cendol puluit,..pastu pekena nasi kandaq....heheh

Masya said... Best Blogger Tips

tu dia... merdeka sgtlah nak makan tom yam eh, nasib baik pedas.. kalau gatal lg haru....

Nora Karim said... Best Blogger Tips

hihihih kelakar! saya dulu pun macam tu jugak.. baru bebas sehari pantang dah macam2 nak makan.. hehe

husna zahidi said... Best Blogger Tips

hehe..lepas gian ea??

akak x suka makan pedas ea?? macam kawan husna..sikit2 tu boleh laa..